20 Απριλίου, 2024

Ζώδια σήμερα 21/12 Ελάτε σε επαφή με όνειρα και προσδοκίες – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Τοξότη λίγο πριν την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Μείνετε συντονισμένη/ος με όνειρα και προσδοκίες οι οποίες μπορούν αντικειμενικά να αναπτυχθούν μέσα στην επόμενη περίοδο και δώστε ώθηση σε ότι μπορεί να σας αναζωογονήσει. Από αύριο ένας νέος κύκλος αρχίζει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να έχετε την αίσθηση σήμερα πως μένει σε εκκρεμότητα περισσότερο από όσο θα θέλατε. Μείνετε σε επαφή με ότι είναι δημιουργικό, σας εμπνέει και διεγείρει τη φαντασία σας.

Για τους Ταύρους, ενδέχεται σήμερα να νιώθετε έντονα την ανάγκη να κάνετε πράγματα αλλά για διάφορους λόγους να μην προχωρούν. Καλύτερα να αφήσετε ότι βλέπετε πως εμπόδια το μπλοκάρουν και να το δείτε εκ νέου αύριο ή μεθαύριο.

Για τους Διδύμους, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα αλλά δεν φαίνεται να έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να ασχοληθείτε. Σεβαστείτε τις επιθυμίες σας και τους χρόνους σας.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να μην κάνετε κάτι το οποίο μπορεί να σας αγχώσει θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και καλό θα είναι να τη σεβαστείτε. Ασχοληθείτε μόνο με ότι μπορεί να κυλήσει χωρίς πολλή ενέργεια από μέρους σας.

Για τους Λέοντες, η δυναμική της ημέρας δεν είναι ιδιαίτερα δυνατή γιαυτό κινηθείτε περισσότερο όπως πάει η ροή. Καλό θα είναι να αφήσετε σημαντικές ενέργειες να τις κάνετε από αύριο και μετά.

Για τους Παρθένους, θέματα σπιτιού μπορεί να προκύψουν σήμερα αλλά θα πρέπει να τα δείτε όσο πιο επιφανειακά γίνεται. Η ημέρα δεν προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται για να διαχειριστείτε τα πάντα όπως θα επιθυμούσατε.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να δείτε ανθρώπους με τους οποίους θα ανταλλάξετε πληροφορίες και ιδέες αλλά κρατήστε μικρό καλάθι. Αρκετά πράγματα μπορούν να ειπωθούν σήμερα τα οποία είτε είναι δύσκολο να γίνουν είτε είναι όνειρα θερινής νυκτός.

Για τους Σκορπιούς, έντονη η προσωπική σας ανάγκη να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά η οποία θα δημιουργήσει μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας. Μπορείτε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία αφού το θέλετε αλλά να γνωρίζετε πως δεν είναι εύκολη η συγκεκριμένη διαδρομή, σήμερα.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με δικά σας προσωπικά ζητήματα και καλό θα είναι να ακολουθήσετε αυτή τη προτροπή. Ενδέχεται να μην είναι εύκολη η οδός ή να προκύψουν εμπόδια αλλά αν το γνωρίζετε μπορείτε να προχωρήσετε πιο συνειδητά προς το στόχο σας.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας και ειδικά σήμερα ίσως να σας αποδυναμώσουν. Μην απογοητεύεστε με τα σημερινά δεδομένα. Μείνετε σε μία οδό της επιλογής σας και προχωρήστε κάνοντας σταθερά και μελετημένα βήματα. Αύριο είναι μια άλλη ημέρα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα υπάρχει η τάση να κινηθείτε περισσότερο σε συνεργασία παρά να δράσετε αυτόνομα. Μείνετε σε αυτή την οδό ωστόσο μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Από αύριο η ενέργεια αλλάζει και τα πράγματα θα είναι ενεργειακά καλύτερα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί να μείνετε μακρυά από επαγγελματικά ζητήματα και εκκρεμότητες στον συγκεκριμένο τομέα. Ενεργειακά είναι μια δύσκολη ημέρα για παραγωγικές δράσεις οπότε κινηθείτε περισσότερο εκ του ασφαλούς.

astoguide.gr