19 Μαρτίου, 2024

Προπονητής Μιλγουόκι Μπακς : Εξαιρετικές οι συζητήσεις με τον Αντετοκούνμπο

Την έντονη φημολογία που υφίσταται αναφορικά με την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο σχολίασε ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπούντενχολζερ.

Ο αμερικανός προπονητής δήλωσε αισιόδοξος ότι ο Αντετοκούνμπο θα πει το «ναι».

«Οι συζητήσεις με τον Γιάννη ήταν εξαιρετικές αυτό το καλοκαίρι. Μας υποστηρίζει απίστευτα σε όσα προσπαθούμε να πετύχουμε για να κάνουμε την ομάδα μας όσο καλύτερη μπορεί και να του παρέχουμε υποστήριξη. Είναι μεγάλη απόφαση. Η επικοινωνία που έχουμε είναι πολύ καλή και παραγωγική. Το ίδιο και με τον τζένεραλ μάνατζερ, Τζον Χορστ. Νιώθουμε πολύ καλά για την επαφή μας με τον Γιάννη όλο το καλοκαίρι και στη διάρκεια της offseason» σχολίασε ο αμερικανός προπονητής.

Ο Αντετοκούνμπο έχει προθεσμία έως τις 21 Δεκεμβρίου να αποδεχτεί την πρόταση για supermax 228 εκατ. δολαρίων για πέντε χρόνια, ειδάλλως το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος.

Ο Μπούντενχολζερ εξέφρασε την άποψη πως με τις προσθήκες των Τζρου Χόλιντεϊ, Ντι Τζέι Όγκουστιν, Μπόμπι Πόρτις, Μπριν Φορμπς, Τόρεϊ Κρεγκ και την ανανέωση με τον Πατ Κόνατον οι Μπακς θα έχουν ένα ικανό ρόστερ για την διεκδίκηση του τίτλου:

«Πιστεύουμε πως έχουμε τους παίκτες με τις ικανότητες και στις δύο πλευρές του παρκέ για να φθάσουμε ως το τέλος. Θεωρώ πως έχουμε καλές πιθανότητες, αλλά υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να τα καταφέρουμε».

in.gr