19 Μαρτίου, 2024

Super League 1: Διαιτητής κατηγορίας elite στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ο Σλοβάκος διαιτητής Ιβάν Κρούζλιακ κατηγορίας Elite ορίστηκε να σφυρίξει στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ενώ Λιθουανός θα είναι στο ΑΕΚΠαναθηναϊκός και Βούλγαρος στο ΆρηςΟΦΗ.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές για την πρεμιέρα των play off, ορίζοντας ξένους διαιτητές και στα τρία παιχνίδια.

Στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ορίστηκε ο Ιβάν Κρούζλιακ. Ο 36χρονος Σλοβάκος είναι κατηγορίας Elite στην UEFA και έχει σφυρίξει στο παρελθόν τους αγώνες Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός 1-0 (21/2/19) στο Europa League, Παναθηναϊκός-Καμπάλα 2-2 (27/8/15, Europa), Τότεναμ-Αστέρας Τρίπολης 5-1 (23/10/14, Europa) και Ελλάδα-Λετονία 2-0 (U17, 23/3/11).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόμας Σομολάνι, Μπράνισλαβ Χάντσκο, 4ος ο Τάσσης, στο VAR οι Σιδηρόπουλος, Κωσταράς και παρατηρητής ο Σπυρόπουλος.

Στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός θα βρεθεί ο 42χρονος Λιθουανός Γκεϊντιμίνας Μαζέικα, πρώτης κατηγορίας στην UEFA. Στο παρελθόν είχε διευθύνει το Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ 2-0 (2/10/14, Europa. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Βιτάουτας Σίμκους, Βιτένις Καζλάουσκαςκαι 4ος ο Τζήλος. Στο VAR οι Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου, με παρατηρητή τον Μπίκα.

Στο «Βικελίδης» για το Άρης-ΟΦΗ θα βρεθεί ο 34χρονος Βούλγαρος Γκιόργκι Καμπάκοφ, επίσης πρώτης κατηγορίας της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι Μάρτιν Μαργκαρίτοφ, Ντιγιάν Βάλκοφ, 4ος ο Μαλούτας και ως VAR οι Ευαγγέλου, Φωτόπουλος, με παρατηρητή τον Γκαϊτατζή.

Ο Καμπάκοφ σφύριξε φέτος το Τότεναμ-Ολυμπιακός 4-2 για το Champions League.

Πηγή: gazzetta.gr