19 Μαρτίου, 2024

Το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε το αίτημα του ΠΑΟΚ για προσωρινή διαταγή

Tο αίτημα του ΠΑΟΚ για έκδοση προσωρινής διαταγής, αναφορικά με τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων για την υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού περί πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη, απέρριψε το Διοικητικό Εφετείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα soccerplus.gr, στην αιτιολόγησή του το δικαστήριο απέρριψε την προσωρινή διαταγή, διότι η γνωμοδότηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν είναι δεσμευτική.

O «δικέφαλος» του Βορρά είχε προσφύγει στο Εφετείο, ζητώντας να υπάρξει προσωρινή διαταγή για να μην ανακοινωθεί κάποια απόφαση από τα πειθαρχικά όργανα για την υπόθεση της καταγγελίας των «ερυθρόλευκων».

Υπενθυμίζεται ότι, σε πρώτη φάση υπήρξε η εισήγηση για υποβιβασμό των «ασπρόμαυρων», όπως και του θρακιώτικου συλλόγου, ενώ η πρωτοβάθμια επιτροπή της Λίγκας του αφαίρεσε 7 βαθμούς –και 12 από τους Ακρίτες, έπειτα και από την τροπολογία που πέρασε πρόσφατα η κυβέρνηση.

Πλέον, μένει να φανεί αν η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα μπει στην ουσία της υπόθεσης και θα δικάσει από την αρχή την υπόθεση.

newsbeast.gr