28 Απριλίου, 2024

Θετικά συμπεράσματα από τον Γιούχτα στον Άγιο Νικόλαο

Ο Γιούχτας επικράτησε με 0-2 της Αναγέννησης Ιεράπετρας σε φιλική αναμέτρηση όπου διεξήχθη στα Λακώνια του Αγίου Νικολάου.

O Γιούχτας έπιασε καλή απόδοση, σκόραρε, είχε φάσεις και δοκάρια, με το τεχνικό τιμ να μένει ικανοποιημένο από την εικόνα της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά, η Αναγέννηση κατάφερε στο α’ ημίχρονο να προβληματίσει την ομάδα των Αρχανών και απείλησε με τους Λαθούρη και Ιλόκα να φτάνουν κοντά στο γκολ αλλά οι προσπάθειές τους να σταματούν στα δοκάρια.

Ο Γιούχτας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο β’ ημίχρονο και βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αρχικά με τον Γκιόκα στο 71’ και στη συνέχεια στο 80’ με τον Ψαρρά.

Στις αξιοσημείωτες ευκαιρίες της ομάδας του Μηνά Πίτσου καταγράφονται τα τρία δοκάρια με Κατσικοκέρη, Τριανταφύλλου και Γκιόκα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Κώστας Δεδελετάκης): Γκλότσος (80′ Φραγκούλης), Μαστοράκης (55′ Πυθαρούλης) Λιοντάκης, Χατζάκης, Παπαεμμανουηλίδης (75′ Ντίσα), Ζαμπετάκης (80′ Γρηγοράκης), Κουτούζος (55′ Στογιάννης), Ιλόκα, Μερκούρης, Λαθούρης, Βαρουξής (55′ Χρυσοφάκης)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μηνάς Πίτσος): Χρήστου, Καπετανάκης, Κασσωτάκης (80’ Ψυλλάκης), Ραπτάκης, Λογοθέτης, Μαυροειδής (60’ Τουγλής), Σαββίδης, Ψαρράς (85’ Κόκκινος), Μαυρομάτης, Ράπτης (60’ Σφυρογιαννάκης), Κατσικοκέρης (60′ Γκιόκας), Τριανταφύλλου (85′ Λουλεμέγια)