27 Απριλίου, 2024

Ξανά ήττα στις καθυστερήσεις για την ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου

Δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι – έστω και στο γήπεδο Αρμένων – με το ίδιο ακριβώς φινάλε για τον Αστέρα Ρεθύμνου, η οποία γνωρίζει την 2η εντός έδρας ήττα της με 2-1 από τον Πόρο ξανά με γκολ στις καθυστερήσεις.

Η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μιχάλη Φραγκουλάκη στο 91’ έριξε στο καναβάτσο τον Αστέρα Ρεθύμνου και χάρισε τη νίκη στον Πόρο, ο οποίος γύρισε τούμπα το παιχνίδι αφού είχε ισοφαρίσει στο 73’ με ένα ακόμη απίστευτο γκολ του Άγγελου Καστελιαννάκη. Ο Αστέρας είχε ευτυχήσει να ανοίξει το σκορ στο 41’ με το δεύτερο φετινό γκολ του νεαρού Γιάννη Μπουρνέλη, κόντρα στην ροή του παιχνιδιού αφού ο Πόρος ήταν καλύτερος σε αυτό το διάστημα. Στο 45’ ο κ. Ταμπουρατζής δίστασε και δεν έδωσε το πέναλτι στο μαρκάρισμα του Βελονάκη από τον Μήτρου, όπου τα πράγματα πιθανόν να ήταν πολύ διαφορετικά. Στο β’ μέρος ο Αστέρας Ρεθύμνου είχε ισορροπήσει το παιχνίδι, δείχνοντας να το ελέγχει και ήταν αυτή που μέχρι το 70’ είχε χάσει την μεγάλη ευκαιρία με τον Ρότζεν για να διπλασιάσει τα τέρματα της. Όμως το γκολ του Καστελλιανάκη άλλαξε τις ισορροπίες, με τον Πόρο να βρίσκει τον τρόπο και να φτάνει στη νίκη, έστω και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Φάσεις και γκολ

7’ σουτ του Πήλιου από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα φύγει άουτ.

13’ σέντρα του Ρηγάκη, ο Βελονάκης δεν προλαβαίνει για ελάχιστα την μπάλα.

19’ σουτ του Σταυρακάκη θα διώξει σε κόρνερ ο Παπαδάκης.

22’ κόρνερ του Φραγκουλάκη, κεφαλιά του Σηφάκη η μπάλα θα φύγει άουτ.

37’ σέντρα του Βελονάκη, στο δεύτερο δοκάρι ο Ρότζεν θα γυρίσει την μπάλα, αλλά το γυριστό του Μπουρνέλη από το σημείο του πέναλτι θα καταλήξει άουτ.

41’ σέντρα τπου Αντωνόπουλου, ο Βελονάκης κερδίζει την κεφαλιά και βγαίνει τετ α τετ ο Μποουρνέλης, ο οποίος από κοντά νικά τον Μήτρου, για το 1-0.

43’ ο Σηφάκης με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Πατσαρούχα, αλλά αυτός πλασάρει άουτ.

45’ ο Βελονάκης ανατρέπεται από τον Μήτρου, αλλά ο κ. Ταμπουρατζής λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

53’ ο Καψαλάκης εκτελεί φάουλ κεφαλιά του Μαραθιανού η μπάλα θα φύγει άουτ.

54’ ο Βελονάκης με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Ρότζεν, ο οποίος τελευταία στιγμή ανακόπτεται από τον Μήτρου εκτός περιοχής.

70’ κόρνερ του Καστελιαννάκη, σουτ του Φραγκουλάκη, ο Παπαδάκης με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού απομακρύνει σε κόρνερ.

73’ αντεπίθεση του Πόρου ο Καστελιαννάκης αφού ξεμαρκαρίζεται από τον Σιόρε με υποψία επιθετικού φάουλ, με ένα εξαιρετικό πλασέ στέλνει την μπάλα στο αριστερό «Γ» του Παπαδάκη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

76’ σέντρα του Νάκα, ο Μεταξάκης ανενόχλητος πιάνει την κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

85’ γύρισμα του Πήλιου, η προβολή του Μεταξάκη φεύγει άουτ.

90’+1’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Φραγκουλάκης στέλνει την μπάλα στο δεξί «Γ» του Παπαδάκη και αφού χτυπήσει στο δοκάρι καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ταμπουρατζής (Λασιθίου), Χατζηβσιλείου (Μακεδονίας), Θεοδοσάκης (Λασιθίου).

ΤΑ ΓΚΟΛ: 41’ (Σ) Μπουρνέλης – 73’ (Σ) Καστελιαννάκης, 90’+1’ (Φ) Φραγκουλάκης.

ΑΣΙΣΤ: 41’ Βελονάκης.

ΔΟΚΑΡΙ: 70’ Φραγκουλάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Αντωνόπουλος, Μαραθιανός, Π. Κλειδής (51’ Άννι), Σιόρε, Μπουρνέλης (61’ Γερωνυμάκης), Καψαλάκης (71’ Ψυχουντάκης), Βελονάκης, Ιμπραχίμι, Ρηγάκης, Απ. Κλειδής.

ΠΟΡΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης): Μήτρου, Φραγκιαδάκης (90’+2’ Χρηστάκης), Σκουλάς (57’ Νάκας), Πλαϊτάκης, Δουλγεράκης, Σηφάκης, Πήλιος, Φραγκουλάκης, Αγ. Καστελιαννάκης, Σταυρακάκης (70’ Ρέππας), Πατσαρούχας (57’ Μεταξάκης).