29 Απριλίου, 2024

Νέο τεστ για τον Πόρο στους Αρμένους

Όγδοο φιλικό στο τέλος της δέκατης εβδομάδας της προετοιμασίας για τους “μπλε”. Με τον Πόρο να αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 τον Άρη Ρεθύμνου σε φιλική αναμέτρηση στους Αρμένους.

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν και στο ξεκίνημα του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής (2η αγωνιστική), εφόσον δεν πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση του προγράμματος.

Ο Βασίλης Κρασανάκης αναμένεται να δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, δίνονται προτεραιότητα αυτή την περίοδο στο μοντάρισμα της ομάδας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Μάνος Φραγκιαδάκης και ο Μιχάλης Μαγάκης θα ταξιδέψουν κανονικά με την αποστολή στο Ρέθυμνο παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Παρών στο φιλικό με τον Άρη Ρεθύμνου θα είναι και ο Σταύρος Αποστολάκης που επέστρεψε την Παρασκευή στο κανονικό πρόγραμμα στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου, ξεπερνώντας σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις στα πλευρά.

Οι “μπλε” γυμνάστηκαν και το Σάββατο το πρωί (03/10) στο “Lido Soccer”, δίνοντας ραντεβού την Κυριακή το μεσημέρι (04/10) στα γραφεία του Πόρου απ’ όπου θ’ αναχωρούσαν με πούλμαν στις 14:00 για τους Αρμένους.