20 Απριλίου, 2024

Super League: Τρίποντο του Ατρομήτου απέναντι στον ΟΦΗ με τρεις ασίστ Κλωναρίδη

Ιδανικά άρχισε το νέο πρωτάθλημα της Super League ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου κυριάρχησε 3-1 του ΟΦΗ με σκόρερ τους Τζαβίδα, Μουνίθ και Κιάρτανσον και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος μοίρασε τρεις ασίστ!

 Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο χωρίς φάσεις στο πρώτο ημίωρο. Ωστόσο, ο ΟΦΗ σταδιακά άρχισε να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα και τελικά βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 34′ με ωραίο τελείωμα του Νέιρα μέσα απ’ την περιοχή για το 0-1.

Άμεση όμως ήταν η απάντηση του Ατρομήτου που στο 38′ έφτασε στην ισοφάριση (1-1). Ο Κλωναρίδης κινήθηκε απ’ τα δεξιά, σέντραρε στην καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ και ο Τζαβίδας με κεφαλιά κυριάρχησε στον αέρα και σκόραρε το πρώτο του γκολ στη Super League. Κι όχι μόνο αυτό καθώς στο 45+3′ και πάλι από ασίστ του Κλωναρίδη, ο αμαρκάριστος Μουνίθ πλάσαρε σε άδειο τέρμα κάνοντας την ολική ανατροπή (2-1).

Ο ΟΦΗ είχε μεγάλη ευκαιρία για να καθαρίσει το παιχνίδι στο 51′ καθώς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τζαβίδα απ’ τον Γιοχού. Ωστόσο ο Μουνίθ, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, «σημάδεψε» το δοκάρι. Ο Ατρόμητος πάντως δεν πτοήθηκε και στο 73′ σκόραρε για τρίτη φορά με τον Κιάρτανσον, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του. Μάλιστα κι αυτό το γκολ προήλθε από ασίστ, την τρίτη του Κλωναρίδη στο ματς!  
Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Κλωναρίδης (78′ Τζοβάρας), Μουνίθ (66′ Έρλινγκμαρκ), Ρομπάιγ (79′ Ροτάριου), Τζαβίδας (58′ Κιάρτανσον).

ΟΦΗ: Στίβενς, Γιοχού (57′ Βούρος), Γιαννούλης, Λάρσον, Μπαλογιάννης (70′ Τοράρινσον), Ντιουσέ, Μεγιάδο (70′ Στάικος), Τοράλ, Μπουζούκης (57′ Μαρινάκης), Νέιρα, Ντίκο (81′ Θεοδοσουλάκης).

madata.gr