26 Απριλίου, 2024

Super League: Πρεμιέρα με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ατρόμητο – ΟΦΗ. Έφυγε ο πρώτος προπονητής

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο (20/8), η πρώτη αγωνιστική της Super League. Η αυλαία ανοίγει με το Ατρόμητος – ΟΦΗ στις 20.00 στο Περιστέρι, ακολουθεί το Λαμία – ΑΕΚ στις 21.30 στο Αθ. Διάκος και τελευταίο ματς χρονικά έχει οριστεί το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός στις 21.45 στην Τούμπα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου
20.00 Ατρόμητος – ΟΦΗ (Novasports 2)
21.30 Λαμία – ΑΕΚ (Cosmote Sport 1)
21.45 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (Novasports Prime)

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός
 Στις 21:45 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία ξεκίνησε την φετινή σεζόν με αποκλεισμό από την Ευρώπη θέλει να αρχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», δεν θα έχει στην διάθεση του για τον συγκεκριμένο αγώνα, τους τραυματίες Τσιγγάρα, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, τους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τον ανέτοιμο Ράφα Σοάρες. Από την πλευρά του το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου που φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, θα παραταχτεί απέναντι στους Θεσσαλονικείς χωρίς τον τραυματία Μάρτενσον, και τους ανέτοιμους Μπαλή, Μπακαδήμα, Μπελεβώνη και Στεργιάκη, Στον αντίποδα στην διάθεση του προπονητή τους έχουν συμπεριληφθεί οι δύο νεοαποκτηθέντες Σενγκέλια και Μλάντεν.

Λαμία – ΑΕΚ

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 21:30 στη Λαμία, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει στο «Αθανάσιος Διάκος» την ΑΕΚ. Οι «κυανόλευκοι» του Τζιανλούκα Φέστα, που φέτος στοχεύουν σε μια γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, θα αγωνιστούν απέναντι στην Ένωση χωρίς τους Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Τζανδάρη, Γιακουμάκη και Καραμάνο. Στον αντίποδα οι «κιτρινόμαυροι» του Ματίας Αλμέιδα, που ξεκινούν την χρονιά με στόχο τον πρωταθλητισμό, θα αγωνιστούν κόντρα στο συγκρότημα της Φθιώτιδας, χωρίς τον Γκατσίνοβιτς και τον ανέτοιμο Γαλανόπουλο.

Ατρόμητος – ΟΦ

Τέλος στο ματς με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, στις 20:00 στο Περιστέρι ο Ατρόμητος τίθεται αντιμέτωπος με τον ΟΦΗ. Οι «κυανόλευκοι» του Κρις Κόλμαν που στοχεύουν φέτος σε μια καλύτερη σεζόν από πέρυσι, θα παραταχτούν πάνοπλοι απέναντι στους Κρητικούς του Νίκου Νιόπλια που θέτουν σαν στόχο τους φέτος την εξάδα. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στις υπηρεσίες των ανέτοιμων Τσιλιανίδη, Ντουρμισάι, Σηφάκη και των τραυματιών Γρίβα και Καμάου.

Έφυγε ο πρώτος προπονητής απ’ τη Super League! Παρελθόν απ’ τον Βόλο ο Οσβάλντ Τανσό

Μια ημέρα μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Οσβάλντ Τανσό αποτελεί παρελθόν απ’ τον Βόλο! Η θεσσαλική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη (3-3) με τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα συναρπαστικό ματς το βράδυ της Παρασκευής (19/8) και ο Γάλλος κόουτς έλυσε τη συνεργασία του στο πρώτο πρόωρο διαζύγιο της νέας σεζόν στη Super League.

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Βόλου «έπειτα από συνάντηση του προέδρου της ομάδας Αχιλλέα Μπέου με τον Οσβάλντ Τανσό, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της ΠΑΕ Βόλος με τον Γάλλο προπονητή. Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται κάθε επιτυχία στον Οσβάλντ Τανσό ο οποίος θα παραμείνει φίλος της ομάδας».

madata.gr