3 Μαΐου, 2024

ΠΟΑ: Αναλαμβάνει ο Μακράκης Υπεύθυνος ακαδημίας

Η ομάδα του Ατσαλένιου έκανε γνωστό μέσο ανακοίνωσης την τοποθέτηση του Νίκου Μακράκη, ως υπεύθυνος της ακαδημίας του ΠΟΑ.

Ο Νίκος Μακράκης είναι κάτοχο διπλώματος coerver και UEFA B’, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα του ΠΟΑ και υπηρετεί για 7 συναπτά έτη την ακαδημία της ομάδας του Ατσαλένιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Υπεύθυνος ακαδημίας στον ΠΟΑ ο Νίκος Μακράκης”

“Η ομάδα μας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει πως ένα δικό της παιδί, ένα παιδί από τα σπλάχνα του ΠΟΑ αναλαμβάνει το πόστο του υπεύθυνου στα τμήματα υποδομών από την νέα χρονιά.

Ο λόγος για τον Νίκο Μακράκη, κάτοχο διπλώματος coerver και UEFA B’, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα του ΠΟΑ και υπηρετεί για 7 συναπτά έτη την ακαδημία μας.

Ο 8ος χρόνος θα τον βρει σε μια νευραλγική θέση της ομάδας, στην οποία πιστεύουμε πως με την μεγάλη του όρεξη για δουλειά, το ήθος του και τις γνώσεις του, θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε τα τμήματα υποδομών του ΠΟΑ να συνεχίσουν να διαπρέπουν και στο μέλλον σε όλα τα επίπεδα.

Νίκο, σου ευχόμαστε υγεία, καλή αρχή και καλή δύναμη στα νέα σου καθήκοντα!

Μετά την ανάληψη του νέου του πόστου, ο Νίκος Μακράκης δήλωσε:

“Ευχαριστώ πολύ το ΔΣ της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Η ευθύνη είναι μεγάλη γιατί όλοι ξέρουν την δυναμική τόσο του ΠΟΑ όσο και των ακαδημιών του όμως θα δώσω το καλύτερο των δυνατοτήτων μου. Μέλημά μας είναι το καλό κλίμα και η καλή διάθεση, μέσα από τα οποία να υπάρχει και η εξέλιξη ώστε όσο πιο πολλά παιδιά γίνεται να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα του ΠΟΑ και γιατί όχι σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Όλα αυτά πάντα σε συνεννόηση και καλή συνεργασία με όλους τους προπονητές της ακαδημίας”.