3 Μαΐου, 2024

Ανανέωσε με Τουρνάκη ο Ρεθυμνιακός

Κάτοικος Σοχώρας θα είναι και την επόμενη χρονιά ο Μανώλης Τουρνάκης, καθώς συμφώνησε με την ομάδα του Ρεθυμνιακού για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΟΥΡΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΧΩΡΑ

Θάρρος, «θράσος» και μπόλικη δουλειά, ήταν αρκετά…

Ήταν ο «βενιαμίν» της «παρέας» των «δελφινιών» μας στην επιστροφή τους στις Εθνικές κατηγορίες. Και όμως αν και γεννημένος μόλις το 2003 «άδραξε» την ευκαιρία εκείνο το απόγευμα της 27ης Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους και όταν σηκώθηκε από τον πάγκο έχοντας κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο απλά μόλις είχε ξεκινήσει για εκείνον να γράφεται το πρώτο σημαντικό «κεφάλαιο» στην καριέρα του. Και όμως για τον… πιτσιρικά το «βάπτισμα του πυρός» η στην πιο… καθομιλουμένη «το πρώτο κολύμπι στα βαθιά» δεν αποτελούσε κάτι παραπάνω από την «ευκαιρία» που δεν θα έπρεπε να περάσει ανεκμετάλλευτη. Για τον Μανώλη Τουρνάκη τα πρώτα 3’ λεπτά συμμετοχής στον νικηφόρο αγώνα του Ρεθυμνιακού μας με τον ΑΟΑΝ (3-1) της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου ήταν η δυνατότητα να αποδείξει ότι «κουβαλάει» περισσότερο θάρρος και θράσος από αυτό που θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος ποδοσφαιρόφιλος των «κυανόλευκων» από έναν μικρό που δεν βλέπει το ποδόσφαιρο μέσα από την απομίμηση του playstation.
Γιατί ο νεαρός ακραίος μέσο – επιθετικός … πρόλαβε τον Κοροναίο και συμπλήρωσε μια αξιοθαύμαστη συγκομιδή από εμπειρίες στους 8 αγώνες για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ερασιτεχνών που έλαβε μέρος με πιο πολυάριθμο τον επαναληπτικό αγώνα της Γ’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΡ, όπου κόντρα στην Επισκοπή στο ΔΑΚ Γάλλου (0-0) αποχαιρέτισε τον αγωνιστικό χώρο έχοντας συμπληρώσει όλα τε λεπτά διάρκειας του. Ο μικρός που με την φιλοτιμία, την μαχητικότητα αλλά και το ταλέντο του πήρε δικαιωματικά συνολικά 329 λεπτά ενεργής προσφοράς στα «δελφίνια», κέρδισε το ίδιο δικαιωματικά και την ανανέωση συνεργασίας του με τον Ρεθυμνιακό μας στην 2η συνεχή προσπάθεια του στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακο για την ανανέωση συνεργασίας του με τον Μανώλη Τουρνάκη :

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. εκτιμώντας το ήθος, την προσπάθεια, το ταλέντο αλλά και την προσφορά του, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο νεαρό μέσο-αμυντικό Μανώλη Τουρνάκη. Ο νεότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής του δυναμικού μας με τα δείγματα που έδωσε στους αγώνες που συμμετείχε στις επίσημες υποχρεώσεις μας, αλλά και με την συνέπεια του μας οδήγησε στην τελική μας απόφαση που είναι η ανανέωση της συνεργασίας μας. Ευχόμαστε στον Μανώλη Τουρνάκη μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και με την πεποίθηση ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να μετέχει στην κοινή προσπάθεια για επίτευξη των στόχων μας».