15 Ιουλίου, 2024

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα λόγω παγετού

Κλειστά θα παραμείνουν ορισμένα σχολεία στη Δυτική Μακεδονία, εξαιτίας του ισχυρού παγετού που επικρατεί στην περιοχή, ενώ πολλά θα λειτουργήσουν με μειωμένο ωράριο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το grtimes.gr, σήμερα, Τρίτη 23/01, με αποφάσεις των Δημάρχων Φλώρινας και Πρεσπών, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ στον δήμο Αμυνταίου τα σχολεία θα λειτουργήσουν μετά τις 10:00 το πρωί. 

Κανονικά θα λειτουργήσουν όλοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην ΠΕ Φλώρινας

Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Κοζάνη, Γρεβενά και Καστοριά
Στην ΠΕ Κοζάνης και πιο συγκεκριμένα στους δήμους Εορδαίας και Βελβεντού, τα σχολεία θα ξεκινήσουν στις 10:00. Στους δήμους Κοζάνης και Βοΐου τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9:15.

Οι παιδικοί σταθμοί σε όλους τους δήμους θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο δήμο Γρεβενών οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 09:15. ενώ τα εσπερινά λύκεια θα ολοκληρώσουν το ωράριό τους στις 20:00.

Στον δήμο Δεσκάτης της ΠΕ Γρεβενών τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9:00. Όλοι οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην ΠΕ Καστοριάς οι σχολικές μονάδες στους δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου θα ξεκινήσουν στις 10:00 ενώ τα εσπερινά σχολεία στην Καστοριά θα ολοκληρώσουν τα μαθήματα στις 21:00. Όλοι οι Παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. 

madata.gr