9 Μαΐου, 2024

Παρελθόν από τον Πόρο ο Μιχελακάκης

Παρελθόν από τον Πόρο αποτελεί ο Κώστας Μιχελακάκης, με την ομάδα του Ηρακλείου να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Ο Μιχελακάκης βρέθηκε στην προπόνηση των “μπλε” την Πέμπτη (03/09) στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου, χαιρετώντας μετά το τέλος του προγράμματος τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πόρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε αποχαιρετώντας του πρώην συμπαίκτες του:

“Λοιπόν παικταράδες. Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα όσους δεν ήξερα και εσάς που σας ήξερα χάρηκα γι’ αυτό το μικρό διάστημα που κάναμε συμπαίκτες. Σας εύχομαι υγεία και να έχετε καλή σεζόν όλοι χωρίς τραυματισμούς και χαρές μόνο!”

Η ανακοίνωση:

“Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Μιχελακάκη. Ευχαριστούμε τον έμπειρο μεσοεπιθετικό για το σύντομο χρονικό διάστημα που ήταν μέλος της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”.

Ο Κώστας Μιχελακάκης βρέθηκε στην προπόνηση των “μπλε” την Πέμπτη (03/09) στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου, χαιρετώντας μετά το τέλος του προγράμματος τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πόρου. “Λοιπόν παικταράδες. Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα όσους δεν ήξερα. Και εσάς που σας ήξερα χάρηκα γι’ αυτό το μικρό διάστημα που κάναμε συμπαίκτες. Σας εύχομαι υγεία και να έχετε καλή σεζόν όλοι χωρίς τραυματισμούς και χαρές μόνο!” ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα που έστειλε ο ίδιος στους πρώην πλέον συμπαίκτες του.