8 Μαΐου, 2024

Χωρίς τον Φράγκο κόντρα στον Άρη Σούδας ο Ρεθυμνιακός

Το 4ο φιλικό προετοιμασίας δίνει αύριο (18.00) στο γήπεδο της Σοχώρας ο Ρεθυμνιακός. Έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στα προηγούμενα τρία αντίστοιχα τεστ κόντρα σε Εργοτέλη, Πόρο και Ηρόδοτο τα «δελφίνια» είναι έτοιμα να υποδεχτούν τον νεοφώτιστο στην Γ’ Εθνική, Άρη Σούδας με στόχο να διατηρήσουν την ίδια αγωνιστική εικόνα και παράλληλα να πετύχουν μέσα από ακόμη μια αναμέτρηση το αρμονικό «δέσιμο» που θα αποτελέσει και το σημαντικότερο εφόδιο τους στις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας ο έμπειρος προπονητής της ομάδας του Ρεθύμνου Γιώργος Λυρώνης είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να βρίσκονται στην επιθυμητή κατάσταση έπειτα και από την ολοκλήρωση της 5ης εβδομάδας προετοιμασίας και πλέον προετοιμάζει του «κυανόλευκους» και για το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους την επόμενη εβδομάδα με την Ασή Γωνιά για το κύπελλο ερασιτεχνών.

Στον αυριανό αγώνα ο 52χρονος τεχνικός δεν θα έχει πιθανότητα στην διάθεση του τον Χρήστο Φράγκο που ταλαιπωρήθηκε από ίωση και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες.