2 Μαΐου, 2024

Νομιμοποιήθηκε το γήπεδό του Αλμυρού

Το πρόβλημα που ταλαιπωρούσε την ομάδα του Αλμυρού εδώ και πολλά χρόνια έλαβε τέλος. Πλέον το γήπεδο του Αλμυρού στον Σκαφιδαρά νομιμοποιήθηκε.

Η ανακοίνωση:

Η άριστη συνεργασία των Δήμων Ηρακλείου και Μαλεβιζίου έλυσε ένα πρόβλημα ετών και νομιμοποίησε το γήπεδό μας.

Ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, μέσω της σελίδας του στο facebook προέβει στην ακόλουθη ανάρτηση:

“Ένα πολύ σημαντικό αίτημα, για δωρεάν παραχώρηση πρόσθετης έκτασης στο Δήμο μας, που ουσιαστικά νομιμοποιεί το Γήπεδο του Αλμυρού στον Σκαφιδαρά, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζει την εν λόγω έκταση ως «γήπεδο» έγινε σήμερα δεκτό από το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου.
Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Μανώλη Βασιλάκη και τη Δημοτική Αρχή στο σύνολό της, καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου για την αγαστή συνεργασία. Η αυτοδιοίκηση ως συνδετικός κρίκος που ενώνει τις τοπικές κοινωνίες”.

Ο Γιώργος Πάγκαλος, μέλος του ΔΣ και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων με Δήμο, Περιφέρεια και Αρχές, εκπροσωπώντας όλη την οικογένεια του Αλμυρού δήλωσε “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση του τόσο σημαντικού προβλήματος που απασχολούσε για πολλά χρόνια το ιστορικό σωματείο Γ.Π.Σ ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΑΖΙΟΥ!!!”.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η οικογένεια του Αλμυρού ευχαριστεί θερμά τον Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό, και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Μανώλη Βασιλάκη, το Δήμο Μαλεβιζιου, τον Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής προστασίας Γιώργο Πετούση, τον Ειδικό Σύμβουλο του Δημάρχου Νίκο Πατραμάνη καθώς και την κα Φωτεινή Σπανάκη, Προϊσταμένη Τμήματος Διαμόρφωσης Υπαίθριων Χώρων του Δήμου μας