2 Μαΐου, 2024

Απέκτησε Καταχιώτη ο Πόρος

Την απόκτηση του Γιώργου Καταχιώτη ανακοίνωσε η ομάδα του Πόρου. Ο νεαρός Κατερινιώτης που αγωνίζεται άφησε καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις της ομάδας του Ηρακλείου, με τον Βασίλη Κρασανάκη να εισηγείται την απόκτησή του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας, αλλά και ως 6αρι και 8αρι.

Η ανακοίνωση:

“Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου μεσοαμυντικού Γιώργου Καταχιώτη. Ο νεαρός Κατερινιώτης που αγωνίζεται ως μικρός στο πρωτάθλημα άφησε καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις της ομάδας μας, με τον Βασίλη Κρασανάκη να εισηγείται την απόκτησή του. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως δεξί και αριστερό μπακ όσο και ως 6άρι και 8άρι στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και μία γεμάτη χρονιά, δείχνοντας το ταλέντο και τις δυνατότητές του με τα “μπλε” και στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής”.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Γιώργος Καταχιώτης γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 2000 στην Κατερίνη. Ξεκίνησε την καριέρα σε ηλικία 10 ετών στην Ακαδημία του Γ.Α.Σ Σβορώνου και μετά από τέσσερα χρόνια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα (Α’ τοπικο Κατερίνης). Ακολούθησαν οι ΠΑΕ Ποντίων (Α’ τοπικό Κατερίνης), Πλαταμώνας (Α’ τοπικό Κατερίνης), επέστρεψε στον Γ.Α.Σ Σβορώνου (Α’ τοπικό Κατερίνης) για να κάνει στη συνέχεια το παραπάνω βήμα στον Πιερικό (Γ’ Εθνική) του οποίου συμμετείχε στην προετοιμασία αλλά και στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μετά πήγε στην
Περίσταση (Α’ τοπικό Κατερίνης), στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας είχε μία γεμάτη σεζόν στη Γ’ Εθνική, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Βατανιακό (Α’ τοπικό Κατερίνης). Το 2016 κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα με την 4η Περιφέρεια.