2 Μαΐου, 2024

Νίκησε τον Πόρο ο εντυπωσιακός Ερμής Ζωνιανών

Ο Ερμής φάνηκε αγωνιστικά πιο έτοιμος και πήρε την νίκη με το ευρύ 2-4 απέναντι στον Πόρο σε φιλική αναμέτρηση στο Lido Soccer.

Η ομάδα των Ζωνιανών μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 2΄, με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Μπέρκη.

Στο 5΄ ο Πόρος άγγιξε την ισοφάριση, με τον Μεταξάκη να βγαίνει τετ α τετ με τον Δανδάλη και τον τελευταίο να αποσοβεί το γκολ.

Στο 17΄ ήρθε η ισοφάριση για τον Πόρο, με τον Μεταξάκη να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, μετά από χέρι του Λαζαρίδη.

Με την αρχή της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 48΄ο Πόρος έκανε την ολική ανατροπή, με τέρμα του Φραγκιαδάκη μετά από πάσα του Καστελλιανάκη.

Η ισοφάριση για την ομάδα του Ρεθύμνου ήρθε στο 57΄, με το πλασέ του Λυδάκη να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Μήτρου.

Στο 62΄ ο Ερμής Ζωνιανών βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μπέρκης έκανε ωραία μπαλιά στον κενό χώρο για τον Σκουτέλη το πλασέ του οποίου από αριστερά μέσα στην περιοχή έσωσε με τα πόδια ο Μήτρου, ο Λυδάκης πήρε το “ριμπάουντ” και με σουτ σε κενή εστία έγραψε το 2-3.

Το τελικό 2-4 για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 77΄, με το ασύλληπτο σουτ του Λυδάκη έξω από την περιοχή να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Μήτρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΡΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ): Παναγιώτου, Φραγκιαδάκης, Τσουκαλάς, Σηφάκης, Δουλγεράκης, Τσακάνι, Φραγκουλάκης, Μιχελακάκης, Σταυρακάκης, Μεταξάκης, Καστελλιανάκης.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μήτρου, Σκουλάς, Καταχιώτης, Σηφάκης (60′ Αριστεινίδης), Δουλγεράκης (60′ Πολυχρονάκης), Μαγάκης, Τσακάνι, Φραγκουλάκης (80′ Χρηστάκης), Μεταξάκης (63′ Παπαδάκης), Σταυρακάκης (80′ Θεοδωρίδης), Καστελλιανάκης.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ): Δανδάλης, Ζερβός, Λαζαρίδης, Κοζυράκης, Ψαλιδάκης, Χριστοδούλου, Μπέρκης, Σκουτέλης, Λυδάκης, Βαρδάκης, Σπαχής.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Δανδάλης, Ζερβός, Μπαμπουλάκης, Κοζυράκης, Ψαλιδάκης, Χριστοδούλου, Μπέρκης, Σκουτέλης, Λυδάκης, Βαρδάκης (90′ Παρασύρης), Σπαχής (53′ Παπαδάκης).