28 Απριλίου, 2024

Η ανακοίνωση του Ζαρού περί δημοσιευμάτων

Ανακοίνωση με αφορμή συγκεκριμένο δημοσίευμα τοπικού τύπου, όπου χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι “ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι…” για τη συμμετοχή της ομάδας του Ζαρού, στο β2 τοπικό, εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας, μέσο ανάρτηση στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή συγκεκριμένο δημοσίευμα τοπικού τύπου, όπου χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι “ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι…” για τη συμμετοχή της ομάδας ΜΑΣ, στο β2 τοπικό και μάλιστα με συγκεκριμένο προπονητή, ας ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω:

Η ομάδα αυτό το διάστημα, όπως και πολλές άλλες ομάδες τοπικού, βρίσκονται σε ένα θολό τοπίο όσον αφορά το σχεδιασμό τς νέας χρονιάς! Η μη ικανοποιητική παρουσία κόσμου στις δύο τελευταίες συνελεύσεις, δημιούργησε όντως πολλούς προβληματισμούς για το μέλλον της ομάδος!

Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν και μέχρι την εύρεση της τελικής λύσης, πολλές είναι οι σκέψεις που έχουν “πέσει στο τραπέζι”, μεταξύ φίλων της ομάδας και ανθρώπων που αγαπούν το Σωματείο του Α.Ο Ζαρού.

Μέσα σε αυτές τις σκέψεις, είναι γεγονός ότι έχει ειπωθεί και η πρόταση για να δηλωθεί η ομάδα σε χαμηλότερη κατηγορία, κάνοντας ένα καινούριο ξεκίνημα, στηριζόμενη στην πλειοψηφία της σε δικούς της παίχτες και φυσικά με χαμηλότερο μπάτζετ!

Καλή ή κακή σκέψη, δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων κανένας! Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί απλώς μια πρόταση!

Αυτό και τίποτα παραπάνω!!! Ούτε ονοματολογία προπονητών, ούτε συγκεκριμένα στο Β2 τοπικό, ούτε υπάρχει εκλεγμένο ΔΣ, που να αποφασίσει κάτι συγκεκριμένο!

Απλές σκέψεις, ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα και τίποτα παραπάνω, μέσα στις διάφορες προτάσεις που εξετάζονται αυτό το διάστημα για το καλό της ομάδας!

Καμία ειλημμένη απόφαση ΔΕΝ υπάρχει!

Καλό θα ήταν λοιπόν, εάν πραγματικά υπάρχει ενδιαφέρον για την παρουσία των ομάδων στο τοπικό πρωτάθλημα,να είμαστε προσεχτικοί αλλά και βέβαιοι για το τι γράφεται και στη συνέχεια διαβάζεται!

Καλή συνέχεια σε όλους και καλή σεζόν σε όλα τα σωματεία