28 Απριλίου, 2024

Εκλογές την Τετάρτη στον Πόρο

Γενική συνέλευση συγκάλεσε ο Πόρος την Τετάρτη 24 Ιουνίου, μέσο ανακοίνωση, ενώ προσκάλεσε όλα τα μέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πόρου:

Όλα τα θέματα που απασχολούν το σωματείο ενόψει της νέας περιόδου τέθηκαν επί τάπητος τη Δευτέρα το βράδυ (22/06). Η συζήτηση στον Πόρο ξεκίνησε στις 21:30 στα γραφεία της ομάδας, κράτησε για αρκετές ώρες και σε αυτή συμμετείχαν ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Γιάννης Ασσαργιωτάκης που επέστρεψε τέλος της περασμένης εβδομάδας από τη Γαλλία στο Ηράκλειο, τα υποψήφια μέλη της καινούργιας διοίκησης η οποία θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες της Τετάρτης (24/06), ενώ σ’ ένα διάστημα αυτής πήρε μέρος και ο νέος προπονητής Βασίλης Κρασανάκης με τον βοηθό και στενό συνεργάτη του Γιώργο Χατζηδιαμαντή. Στο τραπέζι έπεσαν τα πάντα, ζητήματα όπως το οικονομικό (μπάτζετ), το χορηγικό, το διαφημιστικό πρόγραμμα, το οργανωτικό, το αγωνιστικό κομμάτι, το γήπεδο το οποίο θα χρησιμοποιεί η ομάδα την καινούργια σεζόν, τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και κάποιες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν όχι μόνο στο προάστιο του Πόρου αλλά και ευρύτερα στο Ηράκλειο του οποίου εκπρόσωπος θα είναι το σωματείο και τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική. Σχετικά με την κατανομή αρμοδιοτήτων αυτή θα γίνει μετά την διεξαγωγή των εκλογων, την ανάδειξη του καινούργιου διοικητικού σχήματος και τη συγκρότησή του σε σώμα.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ,
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ

Στο μεταξύ, τα μέλη της για την ετήσια ΓΣ του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου (12:00-19:00) με σημαντικά θέματα καλεί η ομάδα μας. Σε ρυθμούς Γενικής Συνέλευσης κινούνται στον Πόρο για την ανάδειξη μέσω ψηφοφορίας νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς εξελεγκτικής επιτροπής, ενώ παράλληλα θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Η πρόσκληση της ομάδας μας στα μέλη της για τη διαδικασία η οποία θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (24/06) στα γραφεία του σωματείου στον Πόρο, αναφέρει:

“Πρόσκληση για την ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου με θέμα διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και διεξαγωγή εκλογών στις 24/06/2020 για την ανάδειξη 7 μελών Δ.Σ, 3 αναπληρωματικών και 3 μελών εξελεγκτικής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 30/06/20 και ώρα 18:00.

Ο Πρόεδρος

Ασσαργιωτάκης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας

Χουδετσανάκης Γεώργιος”.