2 Μαΐου, 2024

Φιλική ήττα για τον ΠΟΑ στον Άγιο Νικόλαο

Tην ήττα με 2-0 γνώρισε ο ΠΟΑ, σε φιλική αναμέτρηση στον Άγιο Νικόλαο με αντίπαλο τον ΑΟΑΝ.

Ο ΑΟΑΝ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, δημιουργώντας την πρώτη καλή ευκαιρία στο 9΄, με το σουτ του Αναστασόπουλου να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρουμπάκη.

Στην συνέχεια ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τις δυο ομάδες, να μην σημειώνουν κάποια ευκαιρία που θα τους έδινε το γκολ.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 49΄, η ομάδα του Αγίου Νικολάου κέρδισε πέναλτι, με τον Μαρκάκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να κάνει το 1-0.

Στο 53΄ ο ΠΟΑ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στην αναμέτρηση, με το σουτ του Γκελοσάνι να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Κουσιάδη.

Στο 79ο λεπτό ήρθε το 2-0 για τον ΑΟΑΝ, ο Τσανγκας έκανε την σέντρα από τα αριστερά, και ο Βλαχάκης από κοντά με πλασέ έκανε το 2-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΑΝ: Κουσιάδης, Δαλαψάκης, Σγουρός (62΄Μπλούκος), Μακριδάκης, Τσανάι ( 78΄Ντούνγκα), Μαυρής (45΄Περάκης), Πυθαρούλης (66΄Κιοσέ), Τζιλάι (45΄Πότσι), Μεράι (78΄Βλαχάκης), Μαρκάκης (65΄Πάγια), Αναστασόπουλος (45΄Τσάνγκας)

ΠΟΑ: Ρουμπάκης Ι.(45΄Βορύλλας), Νάτος (78΄Χανιωτάκης), Σαμουηλίδης, Γιαλυτάκης (45΄Ρωμανάκης), Πατινιώτης (78΄ Λίλος), Κερμενίδης (62΄ Βορριάς), Γκελοσάνι, Σένκα (62΄Μαρκόπουλος), Χατζηανδρέου (45΄Τσιρούδης), Ρουμπάκης Ε (58΄ Ξυλούρης), Μανιαδάκης (45΄Παναγιωτάκης)