2 Μαΐου, 2024

Έκανε την ανατροπή και πήρε το παιχνίδι ο Ηρόδοτος

Ο Ηρόδοτος πήρε την νίκη με 2-1, απέναντι στον Εργοτέλη, πετυχαίνοντας ολική ανατροπή.

Στο 6ο λεπτό ο Εργοτέλης απείλησε για πρώτη φορά, με τον Μανουσάκη να σουτάρει και τον αντίπαλο γκολκίπερ να μπλοκάρει έπειτα από κόρνερ του Μπουρσέλη.

Το γκολ για τους κιτρινόμαυρους ήρθε στο 14΄, ο Conraad με μια πολύ όμορφη προσπάθεια έκοψε την μπάλα στον Μπουρσέλη όπου απ’ το ύψος του πέναλτι πλασαρε σωστά γράφοντας το 0-1.

Στο 45′ ο Ηρόδοτος έφτασε στην ισοφάριση με τον Μυλωνά να βγαίνει από θέση τετ α τετ με τον Κατσιμήτρο και να πλασάρει, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αζίζι είχε την ευκαιρία να σκοράρει με ένα σουτ που κατέληξε στα χέρια του Λουτριώτη έπειτα από μπαλιά του Μπουτσάκη.

Ο Ηρόδοτος έκανε την ανατροπή μπαίνοντας μπροστά στο σκορ, στο 77′ όταν ο Καλαμιώτης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος (46′ Τζελέπης), Neral (46′ Κατσούρι) Πλαϊτάκης (46′ Θεοδωράκης), Bote (46′ Σερβιλάκης), Κόλα, Πέϊος, Μπουρσέλης (46′ Αλεξάκης), Τσέλιος (46′ Μπουτσάκης), Akram (46′ Αζίζι), Μανουσάκης (70′ Κομνηνός), Conraad (Κουτάντος 58′)

Ηρόδοτος (Κουρμπανάς Νίκος) Λουτριώτης, Καλφουτζος (46′ Φρόκου), Αρκούδας, Κανδυλάκης, Μπαλάφας, Κίσσας (46′ Καρυωτάκης), Καλαμιώτης, Κουσίδης (65′ Αμαραντίδης), Γκίνη (46′ Κοντογιάννης) Κοιλιάρας (80′ Μολά) Μυλωνάς