24 Απριλίου, 2024

Εξάσφαιρος Ολυμπιακός διέλυσε τη Λαμία με 0-6

Το εμπόδιο της Λαμίας αποδείχθηκε πολύ χαμηλό για να μπορέσει να ανακόψει την πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Super League. Οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης κι έφτασαν σε μια άνετη νίκη που τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας λίγες ημέρες πριν από το εξ αναβολής ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Σκόρερ στη νίκη των Πειραιωτών οι Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ελ Αραμπί, Σουντανί, Κάιπερς, Μασούρας. Αντιθέτως η Λαμία παρέμεινε για ένα ακόμη ματς από το ξεκίνημα της σεζόν δίχως νίκη κι έχοντας μόνο δύο βαθμούς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεδομένης της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου που ήταν βρεγμένος και αρκετά βαρύς ήθελε ένα γρήγορο γκολ. Και οι παίκτες του έκαναν το χατίρι ανοίγοντας το σκορ προτού συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο. Στο 13′ ο Μπουχαλάκης με κεφαλιά σκόραρε ξανά στο πρωτάθλημα μετά τα δύο τέρματα που πέτυχε επί του Αρη, ενώ το παιχνίδι τελείωσε οριστικά σε ένα δίλεπτο.

Στο 34′ και στο 35′ ο Εμβιλά με… κεραυνό έξω από την περιοχή και ο Ελ Αραμπί με ωραίο τσίμπημα της μπάλας διαμόρφωσαν το 0-3. Μάλιστα αυτό ήταν το ένατο γκολ του Μαροκινού πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος σε εννέα αγώνες!

Στο 63′ η Λαμία κέρδισε πέναλτι (σε χέρι του Ραντζέλοβιτς) αλλά ο Ντέλετιτς σπατάλησε την ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός δεν ήταν άστοχος από το σημείο πέναλτι στο 82′ καθώς ο Σουντανί έγραψε το 0-4. Και προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί βρήκε δίχτυα και ο Κάιπερς στο 83′ , ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87′ ο Μασούρας.

Η Λαμία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαραμαντά στη φάση του πέναλτι.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Παλαβαντισβίλι (46′ Τσούκαλος), Ρόμανιτς, Προβυδάκης, Ζιούλης, Αραμπούλι (85′ Βλαχομήτρος), Μπουλούλης-Τσαπρούνης (46′ Βασιλακάκης), Ντέλετιτς (85′ Κωστίκα). 

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια (66′ Aνδρούτσος), Σεμέδο (66′ Παπαδόπουλος), Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (46′ Πέπε), Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα (75′ Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Ελ Αραμπί (61′ Σουντανί).

 

 

madata.gr