20 Απριλίου, 2024

Ροζ: «Μετά από μια ήττα, πρέπει να αντιδράσεις»

Ο Λίντσεϊ Ροζ αναφέρθηκε στην αντίδραση του Άρη έπειτα από την ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά και στην επιθυμία του να βλέπει την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Γάλλος αμυντικός στάθηκε στη σοβαρή αντίδραση που είχε ο Άρης καθώς είπε στα κανάλια Novasports ότι… «κερδίσαμε μια καλή ομάδα. Η Λάρισα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προσπάθησε να μας πιέσει κι εκεί λειτούργησε το ότι είμαστε συμπαγής ομάδας. Περιμέναμε να περάσει αυτό το πρώτο διάστημα και μετά επιβάλλαμε το παιχνίδι μας». Συμπλήρωσε αναφέροντας αυτό που οφείλει να κάνει μια ομάδα μετά από μια ήττα. «Είναι σημαντικό να αντιδράσεις, δηλαδή να απαντήσεις με μια νίκη. Η ήττα από τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν. Συγκεντρωθήκαμε σ’ αυτό το παιχνίδι και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο με τον Ατρόμητο. Πρέπει να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά ειδικά τώρα που έχουμε διαδοχικά παιχνίδια. Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο κόσμος».

Ρωτήθηκε για την επιστροφή της ομάδας στη κορυφή. «Είμαστε σ’ ένα κύμα δικών μας νικών και θέλουμε να συνεχιστεί. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή, το απολαμβάνουμε».

gazzetta.gr