28 Μαρτίου, 2024

Άρης – ΠΑΟΚ: Με Σάκιτς και Τζέγκο η αποστολή για το ντέρμπι

Ο Άρης θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Superleague  κι ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς, με τους Τζέγκο και Σάκιτς να βρίσκονται κανονικά σε αυτή.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή του Άρη για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Άρης – ΠΑΟΚ: «Σας περιμένει μεγάλο πριμ» είπε ο Καρυπίδης στους παίκτες

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: 

Κουέστα, Μπουσέρ, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Γκανέα, Κριστιάν Λόπες, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόλιο, Μπεναλουάν, Μαντσίνι, Ματίγια, Σάκιτς, Λούκας Σάσα, Κάτσε, Σαντέ Σίλβα, Τζέγκο, Ντάτκοβιτς, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης

*Ο Λίντσεϊ Ρόουζ έμεινε εκτός αποστολής, λόγω τιμωρίας.

https://www.newsit.

 

 

madata.gr