30 Απριλίου, 2024

Επιστολή εργαζομένων του “Βοήθεια στο σπίτι” στο Δήμαρχο Αποκορώνου

Απλήρωτοι παραμένουν εδώ κι έξι μήνες οι εργαζόμενοι του προγράμματος ”Βοήθεια στο σπίτι” στον Δήμο Αποκορώνου. Με επιστολή του προς το Δήμαρχο εκφράζουν τις διεκδικήσεις τους.

Αναλυτικά η επιστολή τους:

Κ. Δήμαρχε

Οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι» βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι πάγιες και διαρκείς ανάγκες, σε υποστηρικτικές και υγειονομικές υπηρεσίες συνανθρώπων του δήμου μας, που εντάσσονται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (άτομα με ειδικές ανάγκες, χρόνια πάσχοντες, υπερήλικες, κ.α.)

Το προσωπικό που εργάζεται για το Κοινωφελές Ίδρυμα Αγία Σοφία, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης γιατί είναι απλήρωτο εδώ και έξι μήνες!!!

Στερούνται δηλαδή, αυτοί οι εργαζόμενοι το δικαίωμα στην επιβίωση και την αξιοπρεπή ζωή καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις βασικές τους ανάγκες.

Η Λαϊκή Συσπείρωση σας καλεί κ. δήμαρχε, να ενεργήσετέ για να πληρωθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους και να επισπευσθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες, ώστε οι εργαζόμενοι αυτοί να ενταχθούν στο μόνιμο προσωπικό του δήμου μας.