30 Απριλίου, 2024

Σημαντική η συμβολή του καθηγητή Βασίλη Δαφέρμου στην Πολιτική Επιστήμη

Στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης πραγματοποιήθηκαν δύο παρουσιάσεις διδακτορικών διατριβών με επιβλέποντα καθηγητή τον κ. Βασίλη Δαφέρμο.

Ο κ. Θοδωρής Σφακιανάκης, από το Ηράκλειο Κρήτης, υποστήριξε τη Διδακτορική του Διατριβή «ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ» και έλαβε ομόφωνα βαθμό «άριστα». Επιβλέπων Καθηγητής ο Βασίλης Δαφέρμος, από την Αξό Μυλοποτάμου.
Η κ. Ζαχαρένια Γκολέμη, κι εκείνη από το Ηράκλειο Κρήτης,υποστήριξε τη Διδακτορική της Διατριβή «Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΎ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ MULTINOMIALLOGISTICREGRESSION» και έλαβε ομόφωνα βαθμό «άριστα». Επιβλέπων Καθηγητής ο Βασίλης Δαφέρμος, από την Αξό Μυλοποτάμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μυλοποταμίτης και πλέον συνταξιούχος καθηγητής, Βασίλης Δαφέρμος, «έχει βγάλει» 59 Διδάκτορες, ένα νούμερο πραγματικά εντυπωσιακό που αντικατοπτρίζει τη σημαντική δουλειά του στο Εργαστήριο Κοινωνικής Στατιστικής και Πολιτικής Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης.