29 Απριλίου, 2024

Άσχημο ποδόσφαιρο και ισοπαλία στον Κάμπο

Λάρισα και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι 2-2, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, για την 3η αγωνιστική της Superleague.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν ένα παιχνίδι δίχως φάσεις, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν βρουν το τρόπο να αναπτυχθούν

O Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 26΄, με από ωραία συνεργασία ο Μπουζούκης έδωσε στο Αϊτόρ, ο οποίος γύρισε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον Μακέντα να κάνει εύκολα το 0-1.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε ένα παιχνίδι γεμάτο λάθη παρά ευκαιρίες, ωστόσο οι πράσινοι άγγιξαν το γκολ, με την κεφαλιά του Μακέντα από ευνοϊκή θέση να περνάει άουτ μετά από του Αϊτόρ.

Με την αρχή της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 53΄, η Λάρισα σημείωσε την πρώτη της ευκαιρία, με τον Τόρζε να εκτελεί απευθείας φάουλ στην κλειστή γωνία του Διούδη, με το Έλληνα κίπερ να διώχνει εντυπωσιακά.

Στο 65΄ οι βυσσινί έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με το Μιλοσάβλιεβιτς να εκμεταλλεύεται το λάθος του Σάντσες να σουτάρει, με τον Διούδη όμως να αποσοβεί το γκολ.

Η ισοφάριση για την ΑΕΛ ήρθε στο 84΄ με την κεφαλιά του Πινακά να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Διούδη, μετά την σέντρα του Τόρζε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λάρισα: Νάγκι, Φιλίπ, Μιχαήλ (77΄Μούζεκ), Ηλιάδης, Μπέρτος, (72΄΄Γρηγορόπουλος) Σεσέροβιτς (72΄Γκαζάλ), Σπαρβ, Τρούγιτς (57΄Πλατέλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (72΄΄Πινάκας), Τόρζε, Ντουρμισάι.

Παναθηναϊκός: Διούδη, Χουανκάρ (74΄Πούγγουρας), Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Αγιούμπ, Μπουζούκης (89΄Σερπέζης), Κουρμπέλης, Μακέντα (74΄Σαβιέρ), Καρλίτος (92΄Ιωαννίδης), Αϊτόρ (89΄Χατζηγιοβάννης)