5 Μαΐου, 2024

Αναγέννηση Ιεράπετρας: Αγιασμός με ποδαρικό στις νέες αγωνιστικές υποχρεώσεις

H Aναγέννηση Ιεράπετρας ξεκινάει σήμερα και επίσημα τις νέες αγωνιστικές υποχρεώσει της, καθώς θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ιτάνου στις 16:30 στο Μισεδάκειο, για το Κύπελλο ΕΠΣΛ.

Πριν το σφύριγμα του διαιτητή για την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν θα πραγματοποιηθεί και ο Αγιασμός για τα «Λιοντάρια».

Η ανακοίνωση:

Λίγο πριν το σφύριγμα του διαιτητή για την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν και Αγιασμός για τα Λιοντάρια !

Έφτασε η μεγάλη μέρα που όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος περίμενε από αρχές Μαρτίου , που όλα σταμάτησαν τόσο απότομα και όλα έληξαν τόσο άδοξα και άδικα.

Σήμερα Σάββατο η αντρική μας ομάδα ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της, με πρώτο αγώνα το ματς Κυπέλλου με την ομάδα του Ιτάνου, στις 16.30 στο Μισεδάκειο γήπεδο.

Με ιδιαίτερες συνθήκες φέτος , χωρίς την παρουσία φιλάθλων , χωρίς τον 12ο παίκτη κάθε ομάδας, γίνεται η έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν. Προέχει η υγεία όλων μας, ευχόμαστε γρήγορα , όταν θα κρίνουν οι αρμόδιοι ότι θα είναι ασφαλής ο κόσμος, να επιτρέψει τον κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα, στο άθλημα που αγαπούν και υποστηρίζουν.

Λίγο πριν το ματς,  θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός του σωματείου μας, στις 14.30 στο Βουζουνεράκειο γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι τα παιχνίδια είναι χωρίς παρουσία του φίλαθλου κόσμου. Σαν Αναγέννηση και διοργανώτρια ομάδα, είμαστε έτοιμοι για να τηρηθούν όλα τα μέτρα και το πρωτόκολλο με τις οδηγίες για την διεξαγωγή των αγώνων.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους !