26 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/11 – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Λίγο πριν κλείσει ο Σεληνιακός μήνας, τα πλανητικά δρώμενα μας βοηθούν να έρθουμε σε επαφή με τις έννοιες της συντροφικότητας, της αγάπης και της ισορροπίας μεταξύ εμάς και τους ανθρώπους γύρω μας. Η λογική επικρατεί ωστόσο καλό θα είναι να μην κάνουμε ένα νέα ξεκινήματα σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μια συνεργασία, μια σχέση ή γενικότερα οι συνδέσεις με τους άλλους ανθρώπους μονοπωλούν στις σκέψεις σας με κάποιον τρόπο. Είναι καλή στιγμή να σκεφτείτε καταστάσεις στις οποίες θα θέλατε να κάνετε αλλαγές ή αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο.

Για τους Ταύρους, μια καθημερινή σας δραστηριότητα παίρνει χρόνο από το σημερινό σας πρόγραμμα. Η επαφή με ανθρώπους που έχουν κάτι πραγματικά να σας πουν, το οποίο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα μια κατάσταση που σας ενδιαφέρει, θα είναι καλή κίνηση από μέρους σας.

Για τους Διδύμους, σήμερα οι σκέψεις σας, σας ταξιδεύουν προσπαθώντας να ανακαλύψετε νέους τρόπους δράσεων ή εκτόνωσης. Είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες υπάρχει κοινό όφελος για εσάς και τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας.

Για τους Καρκίνους, δημιουργική ημέρα αν και εσείς θελήσετε να αφήσετε την άνεση μιας κατάστασης και να κινηθείτε περισσότερο δυναμικά. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην μπορεί να φανεί όσο άμεσα όσο θα θέλατε αλλά θα έρθει εν καιρώ.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει σε πολλά επίπεδα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται ερχόμενη/ος σε επαφή με άλλους ανθρώπους στον κύκλο σας και επικοινωνήστε τις ιδέες σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορεί να μην είναι εύκολο να προχωρήσετε ένα ζήτημα που σας ενδιαφέρει χωρίς συνεργασία με κάποιον άλλον που σχετίζεται άμεσα ή που εμπιστεύεστε. Κάντε τις κινήσεις σας με ευελιξία και τάση να προσαρμοστείτε ανάλογα τις συνθήκες.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας και η θετική της σχέση με τον Δία σας ευνοεί σήμερα. Μια ιδέα, σκέψη, κάτι που έρχεται από τους ανθρώπους που είναι κοντά σας μπορεί να σας κάνει να νιώσετε όμορφα και οικεία.

Για τους Σκορπιούς,
λίγο πριν την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να νιώθετε περισσότερο βαρύ το ενεργειακό φορτίο σήμερα. Ωστόσο είναι καλή ημέρα για να βάλετε σκέψεις σε τάξη δίνοντας προτεραιότητες και χρονοδιαγράμματα.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη για λίγες ημέρες ακόμη στο ζώδιο σας δίνει ευκαιρίες για νέες ανακαλύψεις. Σήμερα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν σε κοινωνικό κυρίως επίπεδο.

Για τους Αιγόκερους, ένα επαγγελματικό θέμα είναι ανοιχτό για το οποίο πιθανά να χρειαστείτε την βοήθεια άλλων ανθρώπων για να προχωρήσετε το σχέδιο σας. Συζητήσεις ευνοούνται ωστόσο περιμένετε 2-3 ημέρες πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν έναν περισσότερο φιλοσοφικό χαρακτήρα. Προσπαθήστε να μην αναλωθείτε σε πολλές συζητήσεις οι οποίες όχι μόνο θα σας κουράσουν αλλά μπορεί και να σας αποπροσανατολίσουν.

Για τους Ιχθύες, μια αλλαγή είναι στα σκαριά και ακόμη και αν δεν την βλέπετε σίγουρα την νιώθετε. Δώστε χώρο σε ότι σας απασχολεί και αφήστε κυρίως την λογική να επικρατήσει στις αποφάσεις σας.

astroguide.gr