25 Απριλίου, 2024

3 Τρόποι για να βγάλεις τη βαφή από το δέρμα!

Η περίοδος που διανύουμε είναι μια περίοδος που σίγουρα θα θελήσουμε μια ανανέωση στα μαλλιά μας. Στην περίπτωση που δεν έχεις χρόνο ή χρήματα για να επισκεφτείς το αγαπημένο σου κομμωτήριο, το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσεις να πετύχεις αυτή την αλλαγή μόνη σου ή με τη βοήθεια κάποιας φίλης.

Αν λοιπόν έχεις και εσύ αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου και δεν έχεις το ειδικό αφαιρετικό για τα υπολείμματα βαφής, τότε σου έχουμε μερικά tips για να μπορέσεις να την αφαιρέσεις εναλλακτικά, αφού έχεις τελειώσει τη διαδικασία.

Σφουγγαράκι πιάτων

Πριν ακόμη λουστείς, χρησιμοποίησε ένα σφουγγαράκι πιάτων από την μαλακή πλευρά και παίρνοντας λίγη βαφή από τα μαλλιά σου τρίψε κυκλικά το σημείο του δέρματος που έχει εμποτιστεί με χρώμα. Στη συνέχεια ξέβγαλε πολύ καλά με χλιαρό νερό!

Στάχτη

Το κλασσικό και δοκιμασμένο τρικ για να αφαιρέσεις τη βαφή από το δέρμα σου! Βούτηξε ένα βρεγμένο βαμβάκι σε ένα τασάκι και με τη στάχτη τρίψε απαλά το σημείο που θέλεις να ξεβάψεις!

Σαπούνι προσώπου και λάδι

Ανάμειξε σε ένα μπολ μια μικρή ποσότητα από το σαπούνι του προσώπου σου μαζί με ελαιόλαδο ή baby oil. χρησιμοποίησε ένα cotton pad το οποίο θα βουτήξεις μέσα στο μείγμα, και στη συνέχεια θα τρίψεις με κυκλικές κινήσεις την περιοχή που έχει βαφτεί.

 

gossiplife.gr