20 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/12 ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη στον Ζυγό και η δυσαρμονική σχέση της με τον κυβερνήτη της, Αφροδίτη, ανάδρομη και τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια σήμερα άλυτα ή σε εκκρεμότητα θέματα κυρίως όσον αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και η δυσαρμονική της σχέση με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα επηρεάζει τομείς όπως οι σχέσεις, οι συνεργασίες και τα επαγγελματικά σας σήμερα. Ενδέχεται να χρειαστεί να κάνετε κάποια αλλαγή ή να είστε περισσότερο διαλλακτική/ός με κάποιον τρόπο.

Για τους Ταύρους, μια ιδέα που έχετε στο μυαλό σας μπορεί να μην είναι εύκολο να γίνει πράξη ή άλλοι να μπαίνουν εμπόδιο στο δρόμο σας. Δεν είναι καλή ημέρα για να βάλετε το κεφάλι κάτω σαν το Ταύρο σε υαλοπωλείο. Με ευελιξία και διαλλακτικότητα οι κινήσεις σας.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα συμφωνήσουν και οι γύρω σας. Βάλτε σε λειτουργία το διπλωματικό σας ταλέντο και κερδίστε τους με τη γοητεία σας.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη ανάδρομη μαζί με τον Πλούτωνα σε κομβικό σημείο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο αποκλείεται να μην έχει ακόμη δείξει την δυναμική της σε σχέσεις και συνεργασίες. Ειδικά σήμερα κάντε προσεκτικά και γειωμένα βήματα.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα μπορέσετε να μεταφέρετε τα μηνύματά σας αλλά θα πρέπει να γίνει με τακτ. Όπου δείτε πως ξεπηδούν δυσκολίες ή εμπόδια θα πρέπει να κινηθείτε ευέλικτα.

Για τους Παρθένους, σήμερα δεν πρέπει να πάρετε κανένα ρίσκο είτε στον οικονομικό είτε σε άλλον τομέα. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να αισθανθείτε μειονεκτικά ή μη αποδεκτή/ός. Κινηθείτε ευέλικτα.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας δεν αφήνει πολλά περιθώρια να κινηθείτε εκτός σχεδίου ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας. Με το διπλωματικό σας ταλέντο και την ευέλικτη στάση θα μείνετε μακρυά από δυσάρεστες ή δύσπεπτες καταστάσεις.

Για τους Σκορπιούς, δεν είναι πολύ καλή ημέρα για δράσεις ωστόσο είναι κατάλληλη ημέρα για να βάλετε τις σκέψεις και τις ιδέες που έχετε σε μια παραγωγική σειρά. Είναι σημαντικό για εσάς να είστε κατάλληλα προετοιμασμένη/ος για οτιδήποτε κάνετε αυτή τη στιγμή.

Για τους Τοξότες, ενδέχεται αυτή τη στιγμή να σας απασχολήσει ένα κοινωνικό ζήτημα ή κάτι που σχετίζεται με άλλους, ακόμη και ομάδες ανθρώπων. Σήμερα καλό είναι να είστε ένα βήμα πίσω από τα γεγονότα και τις καταστάσεις ώστε να λειτουργείτε περισσότερο ως παρατηρητής.

Για τους Αιγόκερους, την ενέργεια της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο σας σίγουρα την έχετε ήδη βιώσει. Σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να προχωρούν κάνοντας γειωμένα και προσεκτικά βήματα ώστε να διατηρήσετε ότι σας φέρνει χαρά στη ζωή σας στο σήμερα και να αφήσετε πίσω ότι έχει πια κλείσει τον κύκλο του. Σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες που πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη επιφύλαξη.

Για τους Υδροχόους, γεγονότα σας βάζουν σε σκέψεις αυτές τις ημέρες και δεν έχετε άδικο να θέλετε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας για να μπορείτε να οργανωθείτε κατάλληλα. Αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με άτομα που τείνουν να σας αποπροσανατολίζουν.

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλό θα είναι να μην αρνηθείτε κάποια πρόσκληση ή κατάσταση την οποία την βρίσκεται ενδιαφέρουσα αλλά θα πρέπει να είστε σίγουρη/ος για την απόφασή σας. Κινηθείτε ευέλικτα και μην μπείτε στην διαδικασία να κάνετε κάτι το οποίο δεν σας βρίσκει απόλυτα σύμφωνη/ο.

astroguide.gr