29 Μαρτίου, 2024

Ζώδια σήμερα 21/11 Τάση εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

 Ο Ήλιος σήμερα βρίσκεται σε «κενό» πορείας λίγο πριν μπει στο ζώδιο του Τοξότη οπότε καλό θα είναι να δώσετε χώρο στις σκέψεις σας χωρίς όμως να φτάσετε σε συμπεράσματα. Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και εκείνη περνά σε φάση «κενής» πορείας το απόγευμα 5μιση έως 7μιση οπότε συνδυαστικά τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να κάνετε περισσότερο εσωτερικές διεργασίες παρά εξωτερίκευση δράσεων. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μέχρι νωρίς το απόγευμα μπορείτε να δώσετε χώρο σε ζητήματα που αφορούν κυρίως σχέσεις και συνεργασίες. Όσο προχωρά η ημέρα καλό θα είναι να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ηρεμούν και σας ξεκουράζουν. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για πολλές ενέργειες και συζητήσεις.

Για τους Ταύρους, σήμερα καλό θα είναι να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία δεν σας βαραίνουν και δεν ζητούν ιδιαίτερη ενέργεια από εσάς. Είναι μια ημέρα περισσότερο για εσωτερικές διεργασίες και λιγότερο για να κάνετε ξεκινήματα ή σημαντικές δράσεις. Κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή.

Για τους Διδύμους, καλό θα είναι σήμερα να μην δώσετε σημασία σε πολλές λεπτομέρειες και ζητήματα που προκύπτουν και ζητούν πολλή ενέργεια από εσάς. Αφήστε να περάσει η σημερινή ημέρα και τα εξετάζετε εκ νέου από αύριο που τα πλανητικά δρώμενα θα είναι περισσότερο υποστηρικτικά.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη περνά σε ευνοϊκό ζώδιο για εσάς το απόγευμα οπότε η ψυχική σας διάθεση θα είναι πολύ καλύτερη από εκείνη την ώρα και μετά. Δώστε χώρο στα συναισθήματά σας αλλά μην δράσετε προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση σήμερα. Μετριάστε τον παρορμητισμό σας.

Για τους Λέοντες, καλό θα είναι να λειτουργήσετε περισσότερο αυτόνομα και χωρίς να δώσετε πολλή ενέργεια στα πράγματα. Ασχοληθείτε με ότι πραγματικά επείγει να γίνει σήμερα και αφήστε τα υπόλοιπα να ασχοληθείτε από αύριο και μετά.

Για τους Παρθένους, το μυαλό σας τρέχει προς διάφορες κατευθύνσεις ταυτόχρονα αυτή τη περίοδο και είναι αξιοθαύμαστη η προσπάθεια που κάνετε για να προλάβετε τα πάντα. Η σημερινή ημέρα έχει δυσκολίες και πιθανά εμπόδια να σας απογοητεύσουν γιαυτό χαλαρώστε και ασχοληθείτε εκ νέου από αύριο και μετά.

Για τους Ζυγούς, ασχοληθείτε με ότι έχετε προγραμματίσει μέχρι αργά το μεσημέρι δίνοντας την ενέργειά σας και δείχνοντας τη καλή σας θέληση. Η επικοινωνία μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα και να περάσετε όμορφα αρκεί να σταθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων.

Για τους Σκορπιούς, οι σκέψεις πολλές τις τελευταίες ημέρες και είναι σίγουρο πως προσπαθείτε να εξετάσετε την αντικειμενική τους πλευρά πριν τις ταξινομήσετε. Σήμερα από το απόγευμα και μετά η διάθεσή σας αλλάζει προς το καλύτερο μιας και θα υπάρξει συντονισμός με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, ωστόσο μην προβείτε σε συγκεκριμένες δράσεις μέχρι αύριο.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης. Από αύριο και μετά αρχίζει η περίοδος των γενεθλίων σας οπότε καλό θα είναι να περάσετε τη σημερινή ημέρα όσο πιο ήρεμα και χαλαρά μπορείτε. Από αύριο τα σπουδαία.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα και να βοηθήσετε στο να προχωρήσουν τα ζητήματα που είναι ανοιχτά να είναι έντονη ωστόσο η σημερινή ημέρα δεν ενδείκνυται και δεν είναι παραγωγική. Δώστε χώρο σε ότι σας ευχαριστεί και σας χαλαρώνει χωρίς πολλές έγνοιες.

Για τους Υδροχόους, θα μπορούσατε σήμερα να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, να ασχοληθείτε με κάτι που σας αναζωογονεί και σας εκφράζει. Καλό θα είναι να μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε κάτι το οποίο χρειάζεται πολλή ενέργεια για να προχωρήσει ή να ολοκληρωθεί.

Για τους Ιχθύες, η σημερινή ημέρα δεν έχει την απαιτούμενη ενέργεια για να κάνετε συγκεκριμένες δράσεις οπότε καλύτερα να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο είναι πιο ανάλαφρο και με λιγότερη ευθύνη. Από το απόγευμα και μετά νέες ιδέες μπορεί να έρθουν υποστηρικτικά σε κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα.

astoguide.gr