27 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/11 ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Την περίοδο των Εκλείψεων ερχόμαστε αντιμέτωποι, πιο βαθιά από ότι συνήθως, με το ασυνείδητο και τις συλλογικές δυνάμεις. Η φύση των Εκλείψεων είναι Ουράνια, λόγω των απρόβλεπτων γεγονότων που συχνά συνοδεύουν. Δεν συνδέονται απαραίτητα με ένα αρνητικό γεγονός, πολλοί άνθρωποι λειτουργούν θετικά στις Εκλείψεις, απλά χρειάζεται να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί διότι ερχόμαστε σε επαφή με ψυχικές πτυχές του εαυτού μας, που πιθανά αγνοούσαμε μέχρι σήμερα. Επίσης, με τις Εκλείψεις κλείνουν εκκρεμότητες. Η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια σε συναισθητικό ή/και υλικό επίπεδο. Μας ζητά να επιστρέψουμε στις βασικές αξίες αφήνοντας την πολυπλοκότητα και να προσαρμοστούμε σε ότι νέο έρχεται μπροστά μας δημιουργώντας ακόμη και μια νέα πραγματικότητα. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα διογκώνουν την ανάγκη να γίνουν πράγματα άμεσα αλλά εντείνουν ταυτόχρονα την δράση με παρορμητική και ανυπόμονη διάθεση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μπορεί να μην είστε από τους ανθρώπους που δίνουν μεγάλη σημασία στα χρήματα αλλά η συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον τομέα των κτήσεων και των υλικών απολαβών. Άλυτα ζητήματα χρειάζεται να βρουν λύσεις άμεσα μέσα από αναθεωρήσεις και διαλλακτική στάση από μέρους σας.

Για τους Ταύρους, η Σεληνιακή Έκλειψη γίνεται στο ζώδιο σας σήμερα και αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε περισσότερο ευαίσθητη/ο σε εξωτερικά γεγονότα που έρχονται αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Η ανάγκη να πάρετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων θα είναι δυνατή ωστόσο θα πρέπει να είστε περισσότερο διαλλακτική/ός και να μην πάρετε τελικές αποφάσεις μέχρι το πέρας της περιόδου των Εκλείψεων.

Για τους Διδύμους, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο σας δίνει μια αναγεννησιακή εμπειρία. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε ότι εσείς θέλετε ανεξάρτητα τις επιθυμίες των γύρω ανθρώπων. Οι συμβουλές είναι καλοδεχούμενες αν βοηθούν να κατακτήσετε τον στόχο σας και αυτό που πραγματικά μπορεί να σας κάνει χαρούμενη/ο.

Για τους Καρκίνους, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο σας θυμίζει πως όταν υπάρχει η διάθεση και η θέληση μπορείτε να πετύχετε ότι θελήσετε. Η ενέργεια εστιάζεται κυρίως στον κοινωνικό σας κύκλο και τις ομάδες ανθρώπων και σας ζητά να κάνετε ένα βήμα μπροστά στον συγκεκριμένο τομέα, διεκδικώντας το όραμά σας.

Για τους Λέοντες, οι πράξεις μας καθορίζουν τα έργα μας, επισημαίνει η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, ανεξάρτητα τις προθέσεις μας. Κάντε κάτι το οποίο θα μείνει στο χρόνο, για το οποίο θα νιώθετε υπερήφανη/ος και την δυναμική που δώσατε για να το πετύχετε. Είναι σίγουρο πως θα ευεργετηθείτε σε περισσότερους τομείς από όσους νομίζετε.

Για τους Παρθένους, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο σας φέρνει σε επαφή με προσωπικές αξίες και την γνώση που έχετε αποκομίσει από παρελθοντικές καταστάσεις. Το πόσο σημαντικό είναι να έχετε τον πλήρη έλεγχο μιας κατάστασης που εξαρτάται από εσάς και να μην χαραμίζετε το οικοδόμημα που έχετε με κόπο χτίσει μέχρι τώρα, χωρίς λόγο.

Για τους Ζυγούς, ανεξάρτητα αν λαμβάνετε βοήθεια από το περιβάλλον γύρω σας η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο σας ζητά να έρθετε σε επαφή με τις δικές σας δυνάμεις. Να εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας για να μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί να δράσετε αυτόνομα, χωρίς απαραίτητα στήριγμα ή την επιβεβαίωση άλλων ανθρώπων γύρω σας.

Για τους Σκορπιούς, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο σας επηρεάζει άμεσα κινητοποιώντας ζητήματα που σχετίζονται με την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια. Φέρνει σκέψεις αλλά και γεγονότα σχετικά με το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον γύρω σας, να νιώθετε ασφαλής μέσα σε μια σχέση εμπιστοσύνης. Συνδέσεις οι οποίες δεν απαιτούνται λόγω καταστάσεων αλλά προκύπτουν λόγω πραγμάτων που σας ενώνουν και μπορείτε να πορευτείτε γενναιόδωρα μπροστά, μαζί, με το χέρι στην καρδιά.

Για τους Τοξότες, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητά σας και την εργασία σας. Σας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι για εσάς να ασχολείστε με πράγματα τα οποία σας αναζωογονούν και μπορούν να τροφοδοτήσουν με ενέργεια ακόμη και την υγεία σας πέρα από το αντικείμενο της επιλογής σας.

Για τους Αιγόκερους, η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου σας βοηθά και σας εμπνέει να αναζητήσετε δραστηριότητες και τρόπους για κάθε μορφή αυτό-έκφρασης. Η ευθύνη είναι μεγάλη αλλά εσείς γνωρίζετε πολύ καλά πως οι απολαβές έρχονται μόνο μέσω σκληρής δουλειάς.

Για τους Υδροχόους, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο σας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι για εσάς να νιώθετε γειωμένη/ος την ίδια στιγμή που χαίρεστε την ελευθερία σας. Σίγουρα δεν είναι μια εύκολη περίοδος αλλά το σημαντικό είναι να βάζετε γερά θεμέλια σε ότι κάνετε ακόμη και αν σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο από ότι υπολογίζατε για να φτάσετε στον στόχο της επιλογής σας.

Για τους Ιχθύες, νέους δίαυλους επικοινωνίας, μεταφοράς ιδεών και σκέψεων ανοίγει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο. Ακόμη και αν χρειαστεί να κάνετε πρώτα ένα είδος εκκαθάρισης είναι σημαντικό να είστε ανοιχτή/ός να κινηθείτε προς νέες κατευθύνσεις οι οποίες θα φέρουν καινούργια πράγματα και δεδομένα στη ζωή σας. Προσοχή στις μετακινήσεις σας και τις επαφές με συγγενικά άτομα. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας.

astroguide.gr