19 Απριλίου, 2024

ΚΙΝΑΛ – Αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή νέου προέδρου

Κορυφώνεται η προεκλογική μάχη μεταξύ των διεκδικητών της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να προβλέπουν αγώνα – θρίλερ για την τελική επικράτηση μεταξύ των τριών από τους έξι υποψηφίους, δηλαδή του Ανδρέα Λοβέρδου, του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου.
Ανεβαίνουν οι τόνοι στο ΚΙΝΑΛ, με το χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη της 5ης Δεκεμβρίου και τους υποψήφιους να αντιπαρατίθενται για τα περί παρεμβάσεων στην εσωκομματική διαδικασία.

«Δε ζητώ ένα κόμμα της ιδιοκτησίας μου, ζητώ ένα κόμμα για μας», τονίζει από τη Δράμα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Παπανδρέου επιμένει στα περί παρεμβάσεων από παράγοντες της δεξιάς.

Εκλογικό θρίλερ δείχνει την ίδια ώρα η δημοσκόπηση της MRB για τον τηλεοπτικό σταθμό STAR με τον Ανδρέα Λοβέρδο να συγκεντρώνει το 26,9% στην πρόθεση ψήφου. Ακολουθούν οι: Γιώργος Παπανδρέου 23,4%, Νίκος Ανδρουλάκης 21,6%, Παύλος Χρηστίδης 6,2%, Παύλος Γερουλάνος 6,1% και Χάρης Καστανίδης 6%.

«Απευθύνομαι στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ και σε όσους ψήφισαν άλλο κόμμα και απογοητεύτηκαν», τόνισε μιλώντας στο MEGA ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε ό,τι αφορά στη δεξαμενή των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ, ο Ανδρέας Λοβέρδος συγκεντρώνει το 30,3%, ο Νίκος Ανδρουλάκης το 29,5% και ο Γιώργος Παπανδρέου το 27,9%. Ακολουθούν οι Χάρης Καστανίδης με 7,3%, ο Παύλος Γερουλάνος με 2,2% και ο Παύλος Χρηστίδης με 1,4%.

Σε μαζική προσφυγή στις κάλπες του ΚΙΝΑΛ καλεί ο Χάρης Καστανίδης, ενώ στη Θεσσαλονίκη και τον Εύοσμο θα βρεθεί σήμερα ο Παύλος Γερουλάνος.

madata.gr