7 Οκτωβρίου, 2022

Ζώδια σήμερα 12/09 Κάντε οργανωμένες κινήσεις – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη μαζί με τον Χείρωνα σήμερα συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να φέρουν συναισθήματα ανασφάλειας και φόβου στην επιφάνεια σχετικά με κινήσεις που θέλετε να κάνετε. Προχωρήστε χωρίς παρορμητισμούς και με καλή οργάνωση ώστε αν αποφύγετε λάθη και απογοητεύσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας, συναντά σήμερα το Χείρωνα φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που ίσως για κάποιον λόγο σας αγχώσουν ή σας απογοητεύουν. Μην αποθαρρύνεστε, απλά κάντε πράγματα τα οποία μπορούν να σας αποφορτίσουν και να νιώσετε ασφαλής.

Για τους Ταύρους, σήμερα καλό θα είναι να σεβαστείτε τους χρόνους σας και τις δυνάμεις σας. Ξεκουραστείτε είτε σωματικά είτε ψυχικά και μην σκέφτεστε πράγματα τα οποία σας φορτίζουν. Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για δράσεις.

Για τους Διδύμους, σήμερα αποφύγετε σημαντικές ενέργειες και κινήσεις τις οποίες μπορείτε να οργανώσετε για μία άλλη στιγμή. Ασχοληθείτε μόνο με τα απαραίτητα και δώστε χώρο σε ότι δημιουργικό μπορεί να σας αναζωογονήσει ψυχικά.

Για τους Καρκίνους, καλό θα είναι σήμερα να ασχοληθείτε με τα απαραίτητα δίνοντας χρόνο μόνο σε ότι σας γεμίζει με κάποιον τρόπο όμορφα συναισθήματα. Αποφύγετε πολλές συζητήσεις ιδιαίτερα αν σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή ή/και τα επαγγελματικά σας.

Για τους Λέοντες, οι εμπνεύσεις σας σήμερα θα είναι δυνατές αλλά καλό θα είναι να μην προβείτε σε εξωτερίκευση των σκέψεών σας. Απεναντίας αφιερώστε χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν και σας ευχαριστούν.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα είναι να δώσετε την δυναμική σας σε κάτι το οποίο γνωρίζετε καλά και είναι από τα πράγματα που σας ευχαριστούν. Μην δώσετε σημασία σε πολλές λεπτομέρειες. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς βιασύνη.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιό σας σήμερα με την Σελήνη και τον Χείρωνα απέναντι δεν υπόσχονται μια εύκολη ημέρα γιαυτό λειτουργείστε ιδιαίτερα προσεκτικά. Ασχοληθείτε μόνο με ότι επείγει και αποφύγετε συζητήσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες.

Για τους Σκορπιούς, είτε σε προσωπικό είτε σε εργασιακό επίπεδο καλύτερα σήμερα να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα του χωρίς να τα πιέσετε με τον οποιοδήποτε τρόπο. Οι φράσεις «ότι είναι να γίνει θα γίνει» και «κάθε εμπόδιο για καλό» ταιριάζουν γάντι στη σημερινή ημέρα.

Για τους Τοξότες, δυσκολίες φέρνει η σημερινή ημέρα είτε αποφασίσετε να κινηθείτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία, οπότε αφήστε σημαντικές κινήσεις για μία άλλη στιγμή. Σήμερα δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας ευχαριστήσει και κυρίως να σας αποφορτίσει ψυχικά.

Για τους Αιγόκερους, πολύ προσωπικά σας θέματα τα οποία αφορούν την εργασία σας ή το σπίτι σας ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια και να πάρουν μέρος του προγράμματός σας. Καλό θα είναι να μην επενδύσετε την ενέργειά σας γιατί ακόμη και αν αρχικά ελέγχετε τις καταστάσεις, είναι πολύ εύκολο να φύγουν εκτός του ορίου που έχετε θέσει.

Για τους Υδροχόους, πολύ εύκολα χάνετε ο έλεγχος σήμερα μιας κατάστασης στην οποία συμμετέχετε έμμεσα ή άμεσα γιαυτό περιοριστείτε στα απαραίτητα. Η σημερινή ημέρα είναι αντιφατική και ανατροπές μπορεί να σας απογοητεύσουν.

Για τους Ιχθύες, θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε είτε σε προσωπικό είτε σε εργασιακό επίπεδο ενδέχεται να έρθουν στο επίκεντρο. Επειδή, απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κινητοποιήσουν δυναμικές τις οποίες δεν θα θέλατε, καλό θα είναι να λειτουργήσετε με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα σήμερα.

astroguide.gr