25 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/04 ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα μας ωθούν να ασχοληθούμε με προσωπικά ζητήματα, το σπίτι, την οικογένεια και γενικότερα να δώσουμε χώρο σε συναισθηματικά θέματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας ωθούν να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με τις ρίζες σας και την προσωπική σας ζωή. Μείνετε συντονισμένη/ος προς την κατεύθυνση της επιλογής σας ωστόσο καλό θα είναι να είστε ευέλικτη/ος και έτοιμη/ος να αναθεωρήσετε απόψεις και πεποιθήσεις.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να ικανοποιήσετε βαθύτερες επιθυμίες θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Η επικοινωνία μέσα από την καρδιά σας είναι ο τρόπος ο οποίος θα μπορούσε να σας οδηγήσει εκεί που θέλετε, αρκεί να είστε αληθινή/ός και με ευπροσάρμοστη διάθεση.

Για τους Διδύμους, σήμερα ίσως μία κατάσταση που αφορά κτήσεις ή γενικότερα οικονομικά να σας απασχολήσει. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τις πραγματικές σας ανάγκες ανεξάρτητα τί ζητούν οι άλλοι από εσάς ή προσπαθούν να σας επιβάλλουν.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας αναμοχλεύει τα συναισθήματα και πιθανά να είναι δυσκολότερο να αποφασίσετε με αντικειμενικότητα προς ποία κατεύθυνση πραγματικά θέλετε να κατευθυνθείτε. Ακούστε την καρδιά σας αλλά δώστε σημασία ταυτόχρονα και στα δεδομένα που έχετε.

Για τους Λέοντες, κάποιες σκέψεις που κάνετε σήμερα ενδέχεται να σας αποθαρρύνουν ή να χάσετε λίγο φως από την αίγλη σας. Είναι σίγουρο πως θα βρείτε την άκρη, ωστόσο προσπαθήστε να μην γίνετε σκληρή/ός ή απόμακρη/ος από τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε μία σχετική ισορροπία ώστε να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρόλο που είστε σίγουρη/ος για αυτό που θέλετε να κάνετε, ενδέχεται συναισθηματισμοί να σας κρατήσουν πίσω ή να επηρεάσουν την σκέψη σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με τις κινήσεις σας και γενικότερα με τις αποφάσεις που παίρνετε. Για κανέναν λόγο δεν θα πρέπει να αφήσετε τις καταστάσεις και την ψυχολογική σας διάθεση να αλλοιώσουν την αντικειμενική σας ματιά.

Για τους Σκορπιούς, μία προσωπική κατάσταση είναι στη σκέψη σας αυτή την περίοδο και είναι σίγουρο πως προσπαθείτε να δράσετε με τον καλύτερο και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Σήμερα αφεθείτε στην ροή και μέσω νέων ιδεών και εμπνεύσεων είναι σίγουρο πως θα βρείτε τις λύσεις που ψάχνετε.

Για τους Τοξότες, σήμερα προσανατολιστείτε προς κατευθύνσεις οι οποίες είναι σημαντικές και ιδανικές για το αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε. Οι ψυχικές σας φορτίσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν εμπόδια, κυρίως μέσω συστολών, αλλά εσείς παραμείνετε σταθερά στον δρόμο της επιλογής σας.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι σας σήμερα, σας ωθεί να δείτε ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας από ένα περισσότερο συναισθηματικό φίλτρο. Δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν θα πρέπει να κρατηθείτε σθεναρά σε αντικειμενικά δεδομένα, αλλά είναι σίγουρο πως έχετε την ικανότητα να το πετύχετε.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης παρέα με τον Κρόνο στο ζώδιό σας το τελευταίο διάστημα δεν αφήνει περιθώρια λάθους, ειδικότερα σε ότι αφορά την εικόνα και την προβολή σας. Ωστόσο σήμερα, μπορείτε να προσθέσετε πιο ρομαντικές και συναισθηματικές νότες στο πρόγραμμά σας χωρίς να φοβάστε πως θα χάσετε τον απαραίτητο έλεγχο.

Για τους Ιχθύες, με το πάντρεμα του Δία με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας και την Σελήνη στον Καρκίνο ποίος σας πιάνει σήμερα και αύριο. Δώστε χώρο σε οτιδήποτε καλλιτεχνικό, δημιουργικό και οτιδήποτε ανεβάζει την ψυχολογική σας διάθεση. Ακόμη και αν δεν υπόσχεται το «για πάντα».

Astroguide.gr