27 Απριλίου, 2024

Γλυκά Νερά: Στο Μικτό Ορκωτό ο Αναγνωστόπουλος. Τι θα ισχυριστεί για τη δολοφονία της Καρολάιν

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της δίκης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου αναμένεται να ζητήσει διακοπή της δίκης καθώς έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαιωννίδης, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA», καθώς σήμερα ξεκινά η δίκη για την στυγερή δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.
Ο κ. Παπαιωαννίδης, μίλησε για την έναρξη της δίκης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δολοφόνησε την σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

«Θα ξεκινήσουμε σήμερα σίγουρα, θα γίνει και η διαδικασία κλήρωσης των ενόρκων, δεν ξέρω εάν θα διαρκέσει όλη τη μέρα, σίγουρα μέχρι κάποια ώρα. Δεν έχω ζητήσει αναβολή ωστόσο θα τοποθετηθώ λόγω επαγγελματικών υπορεώσεων», ανέφερε αρχικά.

«Ο εντολέας μου και προανακριτικά και ανακριτικά, δεν έθιξε συμπεριφορές, το βασικό αντικείμενο του συγκεκριμένου δικαστηρίου, είναι η εξέταση των γεγονότων εκείνης της νύχτας και της άδικης πράξης η οποία έγινε, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εχουμε εξαρχής την ομολογία της πράξης, ωστόσο δεν δέχεται την κατηγορία της εκ προμελέτης δολοφονίας. Ως πράξη την αποδέχεται αλλά όχι ότι ήταν προμελετημένη, δηλαδή ο νομικός όρος αναφέρει τον όρο «εν βρασμώ ψυχικής ορμής». Κίνητρο δεν υπήρχε και θα ισχυριστεί ότι έγινε εν βρασμώ», δήλωσε ο κ. Παπαιωαννίδης», συμπλήρωσε.

«Έχουν κληθεί και μάρτυρες κατηγορίας από το ίδιο το δικαστήριο. Οι μάρτυρες υπεράσπισης αφορούν στο κοινωνικό περιβάλλον και εξειδικευμένους επιστήμονες πάνω στον τομέα τους, που θα τοποθετούν γενικά και όχι ειδικά για την πράξη», κατέληξε λέγοντας ο κ. Παπαιωαννίδης.

 

madata.gr