29 Μαρτίου, 2024

Ζώδια σήμερα 05/10 Λειτουργείστε με διαλλακτικότητα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου μαζί με τον Κρόνο σήμερα μπορεί να φέρουν μια αίσθηση πως τα πράγματα που έχετε στο μυαλό σας θα πρέπει να γίνουν μόνο με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο για να φέρουν το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Θα μπορούσε να είναι έτσι ωστόσο, δεν θα πρέπει να λειτουργήσετε υπερεγωτικά γιατί λόγω των υπόλοιπων πλανητικών δυναμικών μπορεί να δημιουργηθούν δυναμικές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να συνδεθείτε παραγωγικά με ανθρώπους, πράγματα, ιδέες και οτιδήποτε ανοίγει τους ορίζοντές σας. Νέες εμπειρίες μπορούν να κερδηθούν από τις κοινωνικές σας επαφές, τους φίλους και ομοϊδεάτες.

Για τους Ταύρους, μπορεί να βλέπετε εμπόδια σήμερα μπροστά σας ή ένα βαθμό δυσκολίας μεγαλύτερο από όσο είχατε υπολογίσει. Λόγω του Ερμή ανάδρομου το προηγούμενο διάστημα δεν είναι σίγουρο αν δημιουργήθηκαν εμπόδια ή εσείς υπερεκτιμήσατε τις δυνάμεις σας οπότε αυτή τη στιγμή κάντε εκ νέου μια αξιολόγηση με τα νέα δεδομένα.

Για τους Διδύμους, φιλοσοφικές ανησυχίες μπορούν να ανεβάσουν την αισιοδοξία σας ή έστω να αναπτερώσουν το ηθικό σας. Διευθετήστε τις καταστάσεις με ανοιχτό μυαλό και την εκ φύσεως ευελιξία σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να ακολουθήσετε τη ροή χωρίς να σπαταλήσετε την ενέργειά σας χωρίς λόγο. Σεβαστείτε τους χρόνους σας και δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας ξεκουράσει και να σας γαληνέψει.

Για τους Λέοντες, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο με κάποιον τρόπο είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων είτε μέσω σκέψεων δικών σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους χωρίς να επέμβετε και χωρίς να προσπαθήσετε να τρέξετε τις εξελίξεις.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει να ολοκληρώσετε. Δώστε την ενέργειά σας μόνο σε ότι είναι της παρούσης και μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας δίνουν χαρά και σας ξεκουράζουν σε ψυχικό επίπεδο. Μην αναλωθείτε κάνοντας πράγματα για άλλους και ξεχάσετε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και απολαύσεις.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να συζητήσετε με ανθρώπους που νοιάζεστε και έχετε στη καρδιά σας αλλά με διαλλακτική στάση. Κάποιες στιγμές όπως σήμερα μπορεί οι άλλοι να σας βλέπουν περισσότερο κάθετη/ο από ότι είσαστε στη πραγματικότητα. Προσωπικά ζητήματα είναι στο προσκήνιο.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να μεταφέρετε τα μηνύματά σας και να ακουστείτε περισσότερο από μια άλλη στιγμή. Μιλήστε με επιχειρήματα και βάλτε λίγο στην άκρη τα συναισθήματα που νιώθετε.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μην σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες γιατί υπάρχει η τάση να χαθεί η ουσία. Μπορείτε και μόνη/ος σας να δείτε τα πράγματα από την αντικειμενική τους πλευρά και να δράσετε κατά περίπτωση. Αποφύγετε περιττές συζητήσεις και επαφές.

Για τους Υδροχόους, διάφορες διεργασίες κάνετε από χτες σχετικά με ζητήματα που σας αφορούν άμεσα. Κάποιες αναπροσαρμογές ακόμη θα πρέπει να γίνουν ώστε να νιώσετε πως κάνετε πιο σταθερά βήματα στο δρόμο της επιλογής σας.

Για τους Ιχθύες, Καθαρίστε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις και εστιάστε μόνο σε ότι είναι αντικειμενικά σημαντικό για εσάς στο σήμερα. Επίσης, εξετάστε αν οι φόβοι που νιώθετε είναι αντικειμενικοί ή όχι ώστε να κάνετε καλύτερη εκτίμηση των καταστάσεων.

astroguide.gr