26 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ 30/12 ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο Δίας πέρασε στο ζώδιο των Ιχθύων. Γύρω στα μέσα Μαΐου θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και ξανά στο ζώδιο των Ιχθύων τους τελευταίους δύο μήνες του χρόνου. Στο πέρασμά του από το ζώδιο των Ιχθύων θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε τα πράγματα στη ζωή μας από μια τελείως διαφορετική διάσταση. Μία διάσταση στην οποία η συμπόνια και η φιλανθρωπία μπορεί να επικρατήσουν κάνοντας τον κόσμο λίγο καλύτερο, ακτινοβολώντας εγκαρδιότητα και περισσότερη καλοσύνη. Όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν και η δύναμη της φαντασίας θα ωφελήσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους με καλλιτεχνικές ευαισθησίες και θεραπευτικά ταλέντα. Η ροπή προς τις καταχρήσεις κάθε είδους, ακόμη και στο φαγητό και την οικονομική σπατάλη είναι επίσης κάποια από τα χαρακτηριστικά του Δία στο συγκεκριμένο ζώδιο. Μπορεί τα ζώδια στο Στοιχείο του Νερού (Ιχθύες-Σκορπιός-Καρκίνος) να είναι οι πιο ευνοημένη αλλά η θέση του Δία στους Ιχθύες επηρεάζει όλους μας, γιατί κάπου στο ωροσκόπιό μας έχουμε όλοι το ζώδιο των Ιχθύων, ακόμη και αν δεν υπάρχει πλανήτης στο συγκεκριμένο ζώδιο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων θα ταξιδέψει σε ένα πολύ ιδιαίτερο και εσωτερικό για εσάς μέρος, τον ψυχισμό σας, κάνοντας εσωτερικές διεργασίες μέχρι τέλος του νέου χρόνου. Η ανάγκη να κάνετε πράγματα μέσα από την καρδιά σας, να βοηθήσετε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και να σταθείτε σε όσους βρίσκονται σε δύσκολη θέση θα είναι δυνατή. Θα έρθετε σε καλύτερη επαφή με την ευαισθησία σας, την καλοσύνη σας και η κύρια ιδιότητα αυτής της θέσης του Δία στους Ιχθύες για εσάς είναι πως θα μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα με φίλτρο την καρδιά σας.

Για τους Ταύρους, ο Δίας στους Ιχθύες θα επηρεάσει μέχρι το τέλος της νέας χρονιάς τομείς όπως η κοινωνικότητά σας και τον ρόλος σας είτε αφορά ομάδες είτε σύνολο ανθρώπων. Οτιδήποτε κινητοποιείται σε συλλογικό επίπεδο θα σας έλξει να το ακολουθήσετε βοηθώντας με τα ταλέντα και τις ικανότητές σας και άλλους ανθρώπους γύρω σας. Ο κοινός στόχος και το όραμα θα είναι έντονα ενεργά κατά την διάρκεια του νέου έτους και μέσα από νέες γνωριμίες και επαφές θα σας δοθούν ευκαιρίες να επεκταθείτε ανάλογα τον τομέα της επιλογής σας και το εγχείρημα που ασχολείστε ή θα ασχοληθείτε άμεσα.

Για τους Διδύμους, ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάσει κυρίως τον επαγγελματικό σας τομέα και την πορεία της καριέρας σας. Η δημόσια αναγνώριση μπορεί να έρθει μέσα από δράσεις οι οποίες μπορεί να έχουν έναν επαγγελματικό στόχο ή να προέρχονται από τον συγκεκριμένο τομέα αλλά θα πρέπει να υπολογίσετε εκτός αυτό που λέει η λογική σας και το τί ζητά η καρδιά σας. Μέσα στο 2022 θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε πως η επιτυχία δεν έγκειται μόνο από την νοητικές διεργασίες που θα κάνετε μπροστά σε μια πρόκληση αλλά και τα συναισθήματά σας πολλές φορές θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν εκεί που επιθυμείτε.

Για τους Καρκίνους, ο Δίας στους Ιχθύες θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά για εσάς την νέα χρονιά φέρνοντας εμπνεύσεις, νέες ιδέες και σκέψεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε είτε κάτι που είναι ήδη ενεργό στη ζωή σας ή κάτι νέο που θα προκύψει άμεσα. Οι σπουδές, τα ταξίδια και οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές σας και να σας δώσει νέα πληροφορία είναι σίγουρο πως θα λειτουργήσει υπέρ σας σε ότι επεκτατικό έχετε στο μυαλό σας να κάνετε. Επίσης, ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης. Δεν αποκλείεται μια νέα πόρτα να ανοίξει ξαφνικά εκεί που δεν την περιμένετε.

Για τους Λέοντες, ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων θα λειτουργήσει κυρίως σε βαθύτερα ψυχικά επίπεδα για εσάς. Ένα είδος αναγέννησης έρχεται μέσα από καταστάσεις και γεγονότα τα οποία θα διαδραματιστούν μέσα στο νέο έτος και τα οποία θα σας βοηθήσουν να αφήσετε πίσω πεποιθήσεις οι οποίες δεν είναι πια χρήσιμες στη ζωή σας. Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν ειδικά τη στιγμή που θα έρθετε μπροστά σε μια πρόκληση αλλά θα υπάρξει βοήθεια από το περιβάλλον σας και τους ανθρώπους που είναι κοντά στα βήματά σας. Αν υπάρχουν κληρονομικά ζητήματα θα είναι ευκολότερο μέσα στο 2022 να τακτοποιηθούν με τον Δία στο συγκεκριμένο ζώδιο για εσάς.

Για τους Παρθένους, ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να μην σας αφήσει σε ησυχία αλλά θα είναι για καλό σκοπό. Τομείς που σχετίζονται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες, τις φιλίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας προς έναν κοινό στόχο. Η αντικειμενική ματιά δεν θα είναι εύκολο να κρατηθεί μόνο εάν το αποφασίσετε εσείς και πάρετε τα ηνία και ίσως είναι το μόνο αρνητικό σε αυτή την θέση του Δία για εσάς μέχρι το τέλος της νέας χρονιάς. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι το οποίο πρέπει να κερδηθεί και σε αυτό δεν υπάρχουν περιθώρια να χαλαρώσετε. Επίσης, είναι μια χρονιά κατά την οποία τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και ανησυχίες σας θα βρουν τρόπους έκφρασης.

Για τους Ζυγούς, η θέση του Δία στους Ιχθύες θα επηρεάσει ιδιαίτερα την καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία και οποιαδήποτε δραστηριότητα εκδηλώνεται σε καθημερινή βάση. Αν είστε καλλιτέχνης ή ασχολείστε με κάτι καλλιτεχνικό είναι πραγματικά η χρονιά σας. Ο Δίας στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι το τέλος της νέας χρονιάς θα σας βοηθήσει να λάβετε καρπούς ακόμη και από μικρές καθημερινές ασχολίες. Η υγεία σας είτε σωματικά είτε ψυχικά έρχεται στην πρώτη γραμμή και είναι σίγουρο πως θα ασχοληθείτε με εναλλακτικές δράσεις οι οποίες θα σας αναζωογονήσουν σε πολλά επίπεδα.

Για τους Σκορπιούς, ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς μέχρι το τέλος της νέας χρονιάς. Δημιουργικά εγχειρήματα τα οποία ήδη είναι σε εξέλιξη θα βλέπετε να ολοκληρώνονται και νέα ενδεχόμενα θα πάρουν την θέση πραγμάτων που δεν λειτουργούν πια στη ζωή σας ή δεν έχουν χώρο για επέκταση. Αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια προσωπική «γέννα» σε κάτι, το οποίο θα σας φέρει ολοκλήρωση και θα σας δώσουν την ενέργεια να ξεκινήσετε, να μεγαλώσετε και να επεκτείνετε κάτι που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Τα κέρδη είτε σε υλικό είτε σε ψυχολογικό επίπεδο θα σας αναζωογονήσουν και θα αναζωπυρώσουν την ελπίδα και το όραμα σας.

Για τους Τοξότες, οποιοσδήποτε πλανήτης περνά από το ζώδιο των Ιχθύων δεν θα λέγαμε πως τα φέρνει όλα ρόδινα στη ζωή σας εκτός το πέρασμα του Δία. Αυτό σημαίνει πως ο Δίας στους Ιχθύες μέχρι το τέλος της νέας χρονιάς μπορεί να σας βάλει σε διλλήματα ή να φέρει προκλήσεις αλλά δεν θα φέρει τίποτα το οποίο δεν θα είναι διαχειρίσιμο από εσάς. Η εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και οι σωστές επιλογές είναι τα κλειδιά για να καρπωθείτε τα θετικά της συγκεκριμένης διέλευσης και να πάρετε ικανοποίηση. Λίγο περισσότερο προσοχή σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και προσωπικής ζωής. Καλό θα είναι να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας ώστε να αποφύγετε τις υπερβολές.

Για τους Αιγόκερους, ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάσει κυρίως την επικοινωνία σας με τους ανθρώπους γύρω σας και γενικότερα θα φέρει επέκταση σε επικοινωνιακά θέματα. Μέχρι το τέλος της νέας χρονιάς νέοι άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σας, οι οποίοι ενδέχεται να έχουν κάτι καινούργιο να σας πουν ή κάτι νέο να σας δείξουν. Είναι σημαντικό να ανοίξετε την αγκαλιά σας σε οτιδήποτε έρχεται αυτή την χρονιά γιατί η ευκαιρία μπορεί να κρύβεται ακόμη και μέσα σε απλές καθημερινές συζητήσεις. Εξάλλου, είστε στην πλεονεκτική θέση να μπορείτε να αξιολογήσετε ανάλογα την περίσταση αν κάτι είναι ευεργετικό για εσάς ή όχι και να δράσετε κατά περίπτωση.

Για τους Υδροχόους, η θέση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάσει κυρίως τομείς που σχετίζονται με την υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια που θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Μέχρι τέλος του νέου χρόνου θα σας δοθούν ευκαιρίες να δείτε τους καρπούς των κόπων σας και να επεκτείνετε ότι έχετε δώσει την δυναμική σας μέχρι τώρα. Ο Δίας στο συγκεκριμένο ζώδιο μπορεί να μην υπόσχεται την απόλυτη σταθερότητα, ωστόσο σας μαθαίνει νέους τρόπους αντιμετώπισης των πραγμάτων και νέες τακτικές δράσης ώστε να νιώθετε αισιόδοξα και με ενθουσιασμό για ότι κάνετε.

Για τους Ιχθύες, ο Δία στο ζώδιο σας υπόσχεται αυτή η χρονιά να σας μείνει αξέχαστη για πολλούς λόγους. Αξιοσημείωτες αλλαγές θα γίνουν μέχρι το τέλος της νέας χρονιάς και θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες τις οποίες μια άλλη στιγμή θα ήταν δυσκολότερο. Η γοητεία σας θα είναι το κύριο κλειδί της επιτυχίας και η ελπίδα για να δημιουργήσετε κάτι το οποίο θα σας επεκτείνει θα είναι τόσο δυνατή που δύσκολα κάτι θα μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδιά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε πίσω οτιδήποτε δεν είναι χρήσιμο στη ζωή σας ώστε να δημιουργηθεί χώρος για το νέο.

astroguide.gr