2 Μαΐου, 2024

ΖΩΔΙΑ 27/10 ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΖΗΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ!

Η σχέση της Σελήνης με τον Ερμή (στην σκιά του) και τον Πλούτωνα σήμερα μπορεί να δημιουργήσει ξαφνικές εντάσεις. Θέματα που είναι ανοιχτά το τελευταίο κυρίως δίμηνο μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο προς διεκπεραίωση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε με προσοχή ειδικά αν χρειάζεστε και την βοήθεια άλλων ανθρώπων. Θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής ενδέχεται να πάρουν χρόνο και ενέργεια.

Για τους Ταύρους, η διαίσθησή σας είναι ισχυρή σήμερα αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός στα βήματα που θα κάνετε. Η επιμονή σε κάτι που αξίζει είναι αξία ανεκτίμητη αλλά η υπερβολή μπορεί να σας κάνει να χάνετε πολύτιμο χρόνο.

Για τους Διδύμους, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας αλλά με προσοχή αν χρειάζεται να διαχειριστείτε οικονομικά ή αξιών θέματα. Η επιμονή σας για κάτι μπορεί να θολώσει την σκέψη σας και να μην δράσετε τόσο αντικειμενικά όσο συνήθως.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας, σας σπρώχνει να δώσετε σημασία σε προσωπικά σας θέματα αλλά η σημερινή ημέρα δεν είναι τόσο καλή για να ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θέματα σπιτιού δείτε τα ξανά μια άλλη πιο κατάλληλη στιγμή.

Για τους Λέοντες, οι σκέψεις σας σήμερα είναι γύρω από θέματα τα οποία σας φορτίζουν με κάποιον τρόπο. Δώστε την ενέργεια και δυναμική σας μόνο σε ότι είστε σίγουρη/ος πως θα έχετε αποτέλεσμα.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορεί να υπάρξουν δυναμικές ανάμεσα σε εσάς και μέλη ομάδων ή ανθρώπους που συνεργάζεστε. Προσανατολιστείτε προς την κατεύθυνση στην οποία είστε σίγουρη/ος πως μπορεί να υπάρξει κοινό όφελος, χωρίς πολλές συζητήσεις.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας κάνοντας προσεκτικά βήματα. Καταστάσεις οι οποίες είναι ανοιχτές ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια και να νιώσετε πίεση.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στο ζώδιο σας, σας γεμίζει ενέργεια και θάρρος να προβείτε σε κινήσεις με τις οποίες θα κλείσετε εκκρεμότητες αλλά θα πρέπει να γίνει βήμα βήμα σήμερα. Αν συναντήσετε εμπόδια καλό είναι να μην πιέσετε τα πράγματα και να αλλάξετε τακτική.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλύτερα να πορευτείτε μόνη/ος χωρίς να δώσετε αναφορά για τις ενέργειές σας. Ακόμη και αν το κάνετε καλοπροαίρετα δεν είναι μια σοφή κίνηση. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι σας φέρνει στην επιφάνεια σχέσεις και συνεργασίες τις τελευταίες ημέρες αλλά σήμερα μπορεί να εντείνει ένα πρόβλημα που υπάρχει μέσα σε αυτές. Καλό θα είναι να πορευτείτε μόνη/ος με αυτονομία.

Για τους Υδροχόους, μια καθημερινή κατάσταση σήμερα μπορεί να σας παιδέψει και να νιώσετε κούραση. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας και δράστε κατά προτίμηση μόνη/ος και ανεξάρτητη/ος.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο θα μονοπωλεί σήμερα. Σεβαστείτε τις επιθυμίες σας και ανεξάρτητα αν συμφωνούν τα άτομα του περιβάλλοντός σας κάντε αυτό που θα σας φέρει χαρά και προσωπική ικανοποίηση. 

astroguide.gr