25 Σεπτεμβρίου, 2023

Ζώδια 24/08 Ερμής ανάδρομος στην παρθένο / Προσαρμοστεί και προσαρμοστείτε – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής κινείται επίσημα ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι 16 Σεπτεμβρίου. Οι παρενέργειες της ασυνεννοησίας, των παρεξηγήσεων και των καθυστερήσεων έχουν ήδη αρχίσει μαζί με μια ευαισθησία στα κύματα που δημιουργούν οι λέξεις, οι σκεπτομορφές, και τα εξωτερικά ερεθίσματα. Ο Ερμής στην Παρθένο είναι αρκετά ισχυρός και για όσο διάστημα θα είναι ανάδρομος υπάρχει η τάση να νιώθετε ότι τα πράγματα είναι εκτός τόπου και χρόνου. Τις επόμενες 3 εβδομάδες αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε πλάνο έχει μεγάλη διάρκεια και εστιάστε όσο μπορείτε στα “μικρά γράμματα” ή τις λέξεις πίσω από το κείμενο. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για να προσαρμόσετε μια καινούργια ιδέα, να ανανεώσετε μια ήδη υπάρχουσα, να φροντίσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Επανεξετάστε τη πορεία των υποθέσεων σας, τον τρόπο που δουλεύετε, τελειοποιήστε τη μεθοδολογία σας προς την επίτευξη των στόχων σας και κυρίως “ακούστε” τον αγγελιοφόρο των Θεών τί θα σας ψιθυρίσει στο αφτί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, παρόλο που διανύουμε περίοδο διακοπών φαίνεται πως το μυαλό σας λειτουργεί περισσότερο επιχειρηματικά ή ασχολείστε με ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Τις επόμενες 3 εβδομάδες που ο Ερμής θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομος στους συγκεκριμένους τομείς ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ή δεύτερες σκέψεις. Καλό θα είναι να δώσετε σημασία σε εναλλακτικές και οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να συγκεντρώσετε πληροφορίες οι οποίες θα αποδειχθούν χρήσιμες για κάτι που θέλετε να κάνετε άμεσα θα είναι αισθητή με τον Ερμή στην Παρθένο μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Αυτή η θέση του Ερμή θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική και θα σας βοηθήσει να διερευνήσετε τα δεδομένα με ακρίβεια, στεκόμενη/ος στις απαραίτητες λεπτομέρειες, ειδικά από τώρα και για 3 εβδομάδες που θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σας φέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση. Καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός σε αλλαγές και νέες ιδέες που έρχονται.

Για τους Διδύμους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου αρχές Οκτωβρίου λειτουργεί βοηθητικά κυρίως σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή. Οι αναπροσαρμογές θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και θα σας βοηθήσουν να σταθείτε πιο κατάλληλα τοποθετημένη/ος στο δρόμο της επιλογής σας ειδικά τις επόμενες 3 εβδομάδες. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην φτάσετε σε τελικά συμπεράσματα άμεσα, με τον Ερμή στην ανάδρομή του πορεία, αλλά να περιμένετε το πέρας αυτού του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.

Για τους Καρκίνους, με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου η επικοινωνία διευκολύνεται. Νέα άτομα μπαίνουν στον κύκλο σας και μπορείτε να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις προς δημιουργικούς νέους στόχους. Θα υπάρχει γενικότερα μια κινητικότητα η οποία θα σας αναζωογονήσει ωστόσο λόγω της ανάδρομή του πορείας τις επόμενες 3 εβδομάδες καλό θα είναι να διπλο-τσεκάρετε τα πράγματα και να μην βιάζεστε να καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Λέοντες, θέματα αξιών και γενικότερα ότι αφορά την συναισθηματική ή/και υλική ασφάλειά σας φέρνει ο Ερμής μέχρι αρχές Οκτωβρίου στο ζώδιο της Παρθένου. Τις επόμενες 3 εβδομάδες κατά την ανάδρομή του πορεία μπορείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις και να σταθείτε στα ψιλά γράμματα, τα οποία μια άλλη στιγμή θα είχατε προσπεράσει. Εξετάστε οτιδήποτε νέο προκύπτει λεπτομερώς και καταλήξτε σε τελικά συμπεράσματα αφού περάσει αυτή η φάση των 3 εβδομάδων.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής θα ταξιδεύει στο ζώδιό σας μέχρι αρχές Οκτωβρίου φέρνοντας νέες πληροφορίες και δεδομένα τα οποία θα σας βοηθήσουν κυρίως στα βήματα που θέλετε να κάνετε. Νέοι τρόποι αυτό-βελτίωσης θα σας δώσουν ώθηση και θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση πραγμάτων τα οποία είναι ακόμη ανοιχτά προς διευθέτηση αλλά τις επόμενες 3 εβδομάδες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός λόγω της ανάδρομής του πορείας και να μην παρασυρθείτε από τα φαινομενικά δεδομένα.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής συνδέεται με το μυαλό, τις σκέψεις και την επικοινωνία. Στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα λειτουργήσει βοηθητικά σε ότι χρειάζεται λεπτομέρεια και πρακτικότητα για να ολοκληρωθεί ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός μέσα στις επόμενες 3 εβδομάδες που θα κινηθεί ανάδρομος. Οι σκέψεις μπορεί να είναι περισσότερες και να υπάρξει η τάση να μπερδευτείτε, ωστόσο αν η λογική σειρά εφαρμόζεται στις συγκεκριμένες περιπτώσεις θα βγείτε από διλλήματα.

Για τους Σκορπιούς, σε κοινωνικό επίπεδο θα λειτουργήσει ευνοϊκά ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Θα σας δώσει την εύνοια να βρείτε χρήσιμες λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν και θα φέρει ανθρώπους κοντά σας οι οποίοι θα μπορέσουν να σας στηρίξουν ηθικά αλλά και πρακτικά. Ωστόσο, κατά την ανάδρομή του πορεία, τις επόμενες 3 εβδομάδες θα πρέπει να διπλο-τσεκάρετε κυρίως ότι νέο προκύπτει. Με ηρεμία και υπομονή είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να αναγνωρίσετε τις πραγματικές ευκαιρίες.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις ωστόσο είναι για καλό σκοπό. Με τη βοήθεια αυτής της θέσης του φτερωτού Ερμή θα μπορέσετε να φιλτράρετε τις καταστάσεις καλύτερα ώστε να επιλέξετε να ασχοληθείτε με τις πιο συμφέρουσες. Ειδικά τις επόμενες 3 εβδομάδες που θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία δώστε χώρο σε ότι κινητοποιείται και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Για τους Αιγόκερους, να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας και καθημερινότητας θα σας βοηθήσει ο Ερμής στην Παρθένο μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Οποιαδήποτε μεθοδολογία χρησιμοποιείτε μπορεί να βελτιωθεί και να κατευθυνθείτε με ακόμη πιο καλό πλάνο και οργάνωση στην οδό που θα σας φέρει επιτεύξεις. Ιδιαίτερα τις επόμενες 3 εβδομάδες που θα κινηθεί ανάδρομος, θα σας δοθούν ευκαιρίες κυρίως στους συγκεκριμένους τομείς να εξελιχθείτε και να εξελίξετε τα πράγματα με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου μπορεί να σας βάλει να κάνετε εσωτερικές διεργασίες ωστόσο είναι ιδιαίτερα βοηθητικός. Μετά το πέρας αυτής της περιόδου είναι σίγουρο πως θα βγείτε όχι μόνο κερδισμένη/ος αλλά και πιο σίγουρη/ος για τα βήματα που κάνετε. Ωστόσο, τις επόμενες 3 εβδομάδες που θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους και με συγγενικά άτομα. Σεβαστείτε τις προσωπικές σας ανάγκες.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής απέναντί σας, στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου ενεργοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με τις συνδέσεις και τις φιλίες σας. Σε ανάδρομη πορεία τις επόμενες 3 εβδομάδες προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και μέσω επαφών και συζητήσεων μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή μεταξύ σας. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

astroguide.gr