26 Σεπτεμβρίου, 2023

Δύο ΤΟΛΜΗΡΕΣ υποψηφιότητες από τα Πηγαϊδάκια στο ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Νικολιδάκη

Επαμεινώνδας Σφακιανάκης 

Ο κύριος Επαμεινώνδας Σφακιανάκης από τα Πηγαϊδάκια, δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο χώρο της εστίασης στα Καλά Λιμάνια. Είναι άνθρωπος ιδιαίτερα εργατικός και δραστήριος, άξιο μέλος της κοινωνίας μας. Δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη του τουρισμού καθώς ο τουρισμός δημιουργεί έσοδα για την τοπική κοινωνία και δίνει κίνητρα για να γίνουν περισσότερες επενδύσεις, όπως μας αναφέρει. Θέλει, με την υποψηφιότητα του αυτή να συμβάλει ώστε να δημιουργηθούν δράσεις για την προώθηση και προβολή του δήμου μας, για την ανάπτυξη του τουρισμού ώστε να διασφαλίσουμε μεγάλη επισκεψιμότητα τουριστών.

Λόγω μεγάλης εμπειρίας στον τουρισμό θα εστιάσω και θα ασχοληθώ με αυτό

"Επιθυμώ να δημιουργήσουμε δράσεις ώστε να προωθήσουμε την πολιτιστική κουλτούρα και κληρονομιά μας. Λόγω μεγάλης εμπειρίας στον τουρισμό θα εστιάσω και θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι κάνοντας ότι καλύτερο μπορώ.
Με το Δήμαρχο έχουμε άψογες σχέσεις, είναι ένας άνθρωπος ανοιχτόμυαλος, απλός και προσιτός. Χαίρει της εκτίμησης μου και τον στηρίζω γιατί βλέπω ότι δουλεύει σκληρά. Έχουμε συζητήσει από κοντά για τις δυνατότητες ανάπτυξης που έχει ο δήμος μας, για αυτό αποφάσισα να κατέβω μαζί του στις εκλογές, για να συμβάλουμε όλοι μαζί σε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας αλλά και για τις μελλοντικές γενιές.
Ζητώ τη στήριξή σας στον αγώνα αυτό και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ακούραστα και να δικαιώσω την ψήφο σας".

Ρηγάκη Ειρήνη

Η κυρία Ρηγάκη Ειρήνη από τα Πηγαϊδάκια είναι παντρεμένη με τον κύριο Στέλιο Καλλεργάκη, εργάζεται ως μαγείρισσα και έχουν μαζί τρία παιδιά.

Η κυρία Ρηγάκη ως νέα μαμά επιθυμεί να βοηθήσει πολύ την κοινότητα της ώστε να αποτελέσει ένα καλύτερο τόπο για να μεγαλώσουν τα παιδιά της. Η κυρία Ρηγάκη θα ήθελε να επικεντρωθεί πολύ στις υποδομές και τις δράσεις που αφορούν τα παιδιά με αναπηρία, να δημιουργήσει μία κοινότητα πιο φιλική σε άτομα από ευάλωτες ομάδες ώστε να γίνει πιο εύκολη και λειτουργική η καθημερινότητά τους.

Είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος

Ευχαριστώ πολύ το Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη για την ευκαιρία αυτή που μου δίνει να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές. Είναι πρόθυμος να βοηθήσει την κοινότητά μας ώστε να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί για να μπορέσει να ικανοποιήσει απαιτήσεις και ανάγκες των χωριανών. Είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και έχει σαν στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης ακόμα και τον πιο ευάλωτων και αδύναμων ομάδων και να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους νέους ανθρώπους ενισχύοντας την ελπίδα και την ανάπτυξη του μέλλοντος μας".