19 Μαρτίου, 2024

Ζώδια 20/03 Ήλιος στον κριό – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα αργά το βράδυ ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας την Εαρινή Ισημερία. Μια αρχέγονη δύναμη είναι έτοιμη να δράσει προς τα εμπρός φέρνοντας μαζί δημιουργική παρόρμηση και ενέργεια. Επειδή υπάρχει έντονη ορμή ενδέχεται να υπάρξει μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και αδικαιολόγητη βιασύνη. Καλό θα είναι να επιτρέψουμε σε νέες ιδέες να ριζώσουν πριν την σταθεροποίησή τους (η οποία θα επέλθει όταν περάσει ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου). Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στο ζώδιο σας μαζί με τα γενέθλιά σας και τη προσωπική σας Πρωτοχρονιά φέρνει και το απαραίτητο σθένος για να προβείτε σε δράσεις που θέλετε να κάνετε. Για τις επόμενες 30 ημέρες θα πρέπει να βρείτε τις σωστές λέξεις και το κατάλληλο τρόπο να περάσετε τα μηνύματά σας αποφεύγοντας το ρίσκο να μπείτε σε αντιπαραθέσεις χρησιμοποιώντας το δημιουργικό και διπλωματικό σας ταλέντο.

Για τους Ταύρους, με τον Ήλιο στον Κριό για τις επόμενες 30 ημέρες θα χρειαστεί να δείξετε όλο το σθένος σας και να χειριστείτε επιδέξια τις καταστάσεις. Εσωτερικοί φόβοι, όπως της αποτυχίας και της κούρασης, ενδέχεται να σας κρατήσουν πίσω, αν δεν μπορέσετε να τους εμπεριέχετε παραγωγικά. Αντιθέτως, αν τους παραμερίσετε και ενεργοποιηθείτε είναι σίγουρο πως αρχίζει μία νέα εποχή για εσάς.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στον Κριό θα σας βοηθήσει μέσα στις επόμενες 30 ημέρες κυρίως στις διαπραγματεύσεις σας και το κοινωνικό σας στάτους. Νέες δυνατότητες θα ανοίξουν μέσω του συγκεκριμένου τομέα και θα είστε σε θέση με την ευελιξία που σας διακρίνει να δείτε τα οφέλη από συνεργασίες, συνδέσεις και ομάδες ανθρώπων με κοινό όραμα και στόχο.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο θα είναι ιδιαίτερα έντονη με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού τις επόμενες 30 ημέρες. Αυτό σίγουρα είναι βοηθητικό σε προσωπικούς στόχους μιας και το κουράγιο και η ψυχική ενέργεια θα είναι στα ύψη. Ωστόσο, στην περίπτωση της όποιας συνεργασίας θα πρέπει να είστε ευέλικτη/ος και έτοιμη/ος να δείτε τα πράγματα περισσότερο σφαιρικά και από διαφορετικές οπτικές ώστε να έχετε επιτυχία σε αυτό που κάνετε.

Για τους Λέοντες, αν έχετε ένα σημείο εκκίνησης για κάτι που σας ενδιαφέρει και έχετε οργανωθεί κατάλληλα, ο Ήλιος στον Κριό μόνο οφέλη μπορεί να σας φέρει για τις επόμενες 30 ημέρες. Προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή μπροστά σε διλλήματα και έχετε κατά νου πως υπάρχουν άνθρωποι ή/και καταστάσεις οι οποίοι/ες μπορούν να ενδυναμώσουν την πίστη σας και το όραμά σας.

Για τους Παρθένους, οι επόμενες 30 ημέρες με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για εσάς κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Μέσα από τις καταστάσεις θα γεννηθούν νέες σκέψεις οι οποίες μπορούν να σας ανανεώσουν ακόμη και αν η «αλλαγή» είναι αναπόσπαστο κομμάτι τους. Η επανεξέταση και επανατοποθέτηση απέναντι στα ήδη υπάρχοντα δεδομένα θα φέρει την εξέλιξη.

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος στον Κριό απέναντι σας για τις επόμενες 30 ημέρες φωτίζει οποιαδήποτε κατάσταση περιέχει συνεργασία, φιλία και σύνδεση με άλλους ανθρώπους. Θα φωτίσει τα οφέλη από την ομαδική δουλειά αλλά ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να δείτε πως μπορείτε να είστε απόλυτα ο εαυτός σας χωρίς να χρειάζεται να κρύβετε τα συναισθήματά σας προς χάριν της «καλής συνεργασίας».

Για τους Σκορπιούς, για τις επόμενες 30 ημέρες ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει κυρίως σε ζητήματα που αφορούν τη καθημερινή σας ζωή και εργασία. Η δύναμή σας βρίσκεται στη θέλησή σας και αυτό είναι κάτι το οποίο θα φωτίσει ο Ήλιος στο συγκεκριμένο ζώδιο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε ανοιχτή/ός ακόμη και να ρισκάρετε λίγο περισσότερο αν βλέπετε ότι υπάρχει κάτι ενδιαφέρον μπροστά σας.

Για τους Τοξότες, ευνοϊκή η θέση του Ήλιου για τις επόμενες 30 ημέρες στο ζώδιο του Κριού δυναμώνοντας τη θετική σας στάση απέναντι στα γεγονότα και τη ζωή γενικότερα. Οποιαδήποτε βοήθεια από το περιβάλλον θα είναι καλοδεχούμενη ωστόσο είναι μία περίοδος κατά την οποία θα χρειαστεί να στηριχτείτε στις δικές σας ικανότητες και δυνάμεις. Κάτι όμορφο και αισιόδοξο είναι να γεννηθεί.

Για τους Αιγόκερους, η οποιαδήποτε «άσκοπη» δαπάνη είναι κόντρα στα πιστεύω σας και αυτό είναι ένα από τα εξέχοντα χαρακτηριστικά σας. Ο Ήλιος στον Κριό για τις επόμενες 30 ημέρες θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξετάσετε εκ νέου αυτή τη στάση ζωής. Ίσως, την πιθανότητα να φέρετε στη ζωή σας αυτό που προσδοκάτε αν αφήσετε τον εαυτό σας περισσότερο ελεύθερο, διευκολύνοντας την επικοινωνία και έχοντας περισσότερη ευελιξία.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού θα φωτίσει καταστάσεις που αφορούν κυρίως το άμεσο περιβάλλον σας καθώς και την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Οι πολλές λεπτομέρειες δεν ήταν ποτέ το φόρτε σας ωστόσο ο Ήλιος στη συγκεκριμένη θέση μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μία πιο ενεργή επικοινωνία, οπότε και περισσότερες νέες ιδέες μπροστά σας.

Για τους Ιχθύες, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού για τις επόμενες 30 ημέρες ζητήματα που αφορούν την συναισθηματική και υλική ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε φωτίζονται και έρχονται στο προσκήνιο. Εστιάστε σε αυτό που έχει αξία ώστε να μην αποπροσανατολιστείτε, ωστόσο προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν προς αυτή τη κατεύθυνση.

astroguide.gr