28 Μαρτίου, 2024

Ζώδια 12/01 Άρης στους διδύμους ορθόδρομος μέχρι 25/3 – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ο Άρης μπαίνει σε «στάση» σήμερα πριν αρχίσει την ορθή του φορά στο ζώδιο των Διδύμων. Για τις επόμενες ημέρες προσέξτε ιδιαίτερα τις κινήσεις σας και τις επαφές σας μιας και θα κινούμαστε σε γρήγορους ρυθμούς και η επιθυμία για συζητήσεις και debate διεγείρεται. Επίσης προσοχή τις μετακινήσεις σας, όποιο μέσο και αν χρησιμοποιείται. Ο καταπιεσμένος θυμός μπορεί να εξωτερικευτεί με ποικίλους τρόπους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Άρης, θα μείνει στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τέλος Μαρτίου. Οι τομείς που θα επηρεάσει κυρίως είναι η επικοινωνία σας με τους ανθρώπους γύρω σας, το εμπόριο, τη σχέση σας με τους οικείους σας. Το κύριο μοτίβο του με κέντρο εσάς θα είναι η δυνατότητα να δείτε τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένα ώστε να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερο τη λογική σας και λιγότερο την παρορμητική σας τάση μπροστά σε μία πρόκληση.

Για τους Ταύρους, θέματα αξιών έχει φέρει ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων και θα συνεχίσει μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 καθώς και αναθεωρήσεις σχετικά με τις υλικές ή/και συναισθηματικές σας αξίες. Η δυνατότητα να αξιολογήσετε εκ νέου αν είστε τοποθετημένη/ος σωστά στο δρόμο της επιλογής σας θα σας βοηθήσει να κάνετε απαραίτητες αλλαγές ώστε να φέρετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Επίσης, καλό θα είναι να μοιραστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Τώρα με το ορθόδρομή του πορεία αρχίστε να βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και μην χρονοτριβείτε.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιό σας μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 σας ωθεί να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Οι ιδιότητες που προστίθενται στις δράσεις σας είναι κυρίως η ευελιξία τη στιγμή που μπροστά σας θα υπάρχει ένα εμπόδιο ή θα βρεθείτε σε δίλλημα και ο σκοπός του, στο ζώδιό σας, είναι να σας παροτρύνει να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά και να λειτουργήσετε ακόμη πιο ευκίνητα. Η εικόνα και προβολή σας γίνονται σημαντικές αξίες για εσάς το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων θα μείνει μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 ζητώντας κυρίως από εσάς να σκεφτείτε με τη λογική και λιγότερο με τη καρδιά. Τα συναισθήματά σας είναι πολύ σημαντικά αλλά για να φέρετε αυτό που προσδοκάτε θα πρέπει να τα συνδυάσετε με τη λογική και τα αντικειμενικά δεδομένα που υπάρχουν σήμερα στη ζωή σας. Επίσης, ήδη σας ωθεί να κινητοποιηθείτε σε περιοχές οι οποίες για διάφορους λόγους έχουν βαλτώσει το τελευταίο διάστημα. Οι σκέψεις σας θα είναι ιδιαίτερα ενεργές και η διαίσθησή σας θα μπορέσει να είναι αρωγός.

Για τους Λέοντες, ο Άρης κινείται στη περιοχή των Διδύμων μέχρι τέλος Μαρτίου ’23. Μια περίοδος κατά την οποία ενεργοποιεί κυρίως τον κοινωνικό σας κύκλο και βοηθά να έρθουν οι απολαβές από την ενέργεια που έχετε εναποθέσει στην εργασία σας ή σε ένα εγχείρημα που ασχολείστε στο τελευταίο διάστημα. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και αποφασίζετε να αφήσετε ότι δεν είναι πια λειτουργικό στη ζωή σας. Αυτό σημαίνει πως οι αλλαγές θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της συγκεκριμένης περιόδου.

Για τους Παρθένους, ο Άρης στους Διδύμους, μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 αναμοχλεύει περιοχές οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς, όπως η εργασίας σας, η καριέρα σας και ότι είναι σημαντικό για εσάς στη ζωή σας. Σας βοηθά να δείτε τα πράγματα πιο απλά και πιο σφαιρικά. Ανεξάρτητα τις αλλαγές που σας ζητήθηκε να κάνετε κατά την ανάδρομή του πορεία το προηγούμενο διάστημα είδατε πως η ευελιξία είναι χρήσιμη ιδιότητα γενικότερα στη ζωή σας. Οπότε, ναι, είναι ένα διάστημα δύσκολο η θέση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων αλλά θα μπορέσετε με τις προσαρμοστικές σας ιδιότητες συν την ευελιξία να πάρετε αυτό που δικαιούστε.

Για τους Ζυγούς, η θέση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς, μιας και μοιράζεστε την ίδια ποιότητα «το Στοιχείο του Αέρα» με το ζώδιο των Διδύμων. Επίσης, η θέση του Άρη σε ένα ζώδιο του Αέρα είναι πιο οικεία και πιο βατή για εσάς μιας και η όποια δράση του Άρη γίνεται με πιο ραφιναρισμένο και πιο διπλωματικό τρόπο. Αυτή η συγκεκριμένη θέση σας βοηθά μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 να δουλέψετε πιο λειτουργικά και πιο έξυπνα. Εδώ το μότο «δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο» ταιριάζει γάντι σχετικά με τη γνώση που κερδίζετε από την συγκεκριμένη θέση του Άρη.

Για τους Σκορπιούς, η θέση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων λειτουργεί με δύο διαδοχικούς τρόπους με κέντρο εσάς. Ο πρώτος είναι ότι σας βάζει στην διαδικασία να δείτε τι είναι αυτό που δεν έχετε «κατακτήσει» ακόμη και ο επόμενος είναι να σας «ξεβολέψει» σε περιοχές τις οποίες νομίζετε πως έχετε βολευτεί λόγω ότι σας αρέσει αλλά ο πραγματικός λόγος είναι πως βαριέστε να κινητοποιηθείτε κάνοντας ένα βήμα μπροστά ίσως λόγω απογοήτευσης. Η προηγούμενη περίοδος λόγω της ανάδρομής του πορείας ήταν ιδιαίτερα ενεργητική για εσάς για τους δύο παραπάνω λόγους. Αν όμως επαναπαυτείτε και περιμένετε τα πράγματα να γίνουν από μόνα τους τότε μπορεί να υπάρξουν ακόμη κάποιες προκλήσεις (πάντα με στόχο να κινητοποιηθείτε δημιουργικά).

Για τους Τοξότες, ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων θα βρίσκεται απέναντί σας μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 αναμοχλεύοντας και ενεργοποιώντας τομείς που σχετίζεστε με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε εργασιακό επίπεδο. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις φαίνεται να διαφοροποιούνται. Ο ιδανικότερος τρόπος για να επωφεληθείτε από την συγκεκριμένη διέλευση του Άρη είναι να είστε ανοιχτή/ος και με διάθεση να συζητήσετε ότι σας χωρίζει με τους ανθρώπους που θέλετε να συνεχίσετε να έχετε κοντά σας.

Για τους Αιγόκερους, ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει την καθημερινή σας ρουτίνα και σας βοηθά να κάνετε πιο αποτελεσματικές δράσεις στην εργασία σας. Ζητήματα που προκύπτουν αυτή τη στιγμή ή καταστάσεις του παρελθόντος που επιστρέφουν με τον οποιοδήποτε τρόπο θα μπορέσετε μέσω της ευελιξίας και της διαπραγμάτευσης να τα τακτοποιήσετε. Ο Άρης θα επηρεάσει τους συγκεκριμένους τομείς μέχρι τέλος Μαρτίου ’23. Τίποτα δεν προχωρά από μόνο του, το γνωρίζετε καλά και καλείστε να θέσετε εκ νέου τα όρια σας και το πλαίσιο που σας αφήνει προσωπικό χώρο για να εκφραστείτε κατά βούληση. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας είτε σε ψυχικό είτε σε σωματικό επίπεδο.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς η θέση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο, το Στοιχείο του Αέρα. Η τάση να αντιμετωπίζετε τα πράγματα με ανοιχτό μυαλό ήδη υπάρχει στην ιδιοσυγκρασία σας και με τον Άρη στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 ενεργοποιείται έντονα η λογική σας σκέψη. Δημιουργικά ενδεχόμενα έρχονται μέσα στη συγκεκριμένη περίοδο, τα οποία σας αναζωογονούν και σας βοηθούν να νιώσετε χαρά από επιτεύξεις μέσα από δικά σας εγχειρήματα. Η προηγούμενη περίοδος κατά την ανάδρομή του πορεία σας βοήθησε με κάποιον τρόπο να γίνουν αναθεωρήσεις ώστε να τοποθετηθείτε εκ νέου είτε πιο σωστά στην πορεία που έχετε επιλέξει είτε ακόμη και να αλλάξετε κατεύθυνση αν κάτι διαφοροποιήθηκε από τις αρχικές σας προσδοκίες.

Για τους Ιχθύες, σε κομβικά σημεία λειτουργεί ο Άρης στους Διδύμους μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 για εσάς φέρνοντας στην επιφάνεια κυρίως ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, την προσωπική σας ζωή και οτιδήποτε αφορά πολύ προσωπικά σας θέματα. Η ευελιξία του συγκεκριμένου πλανήτη στο ζώδιο των Διδύμων είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Συνδυαστικά με την προσαρμοστική σας τάση βρίσκετε νέους τρόπους επικοινωνίας με τους οικείους σας βγαίνοντας από διλλήματα που υπάρχουν. Μπορείτε να δείτε τα πράγματα περισσότερο λογικά και να σταθείτε καθαρά σε αντικειμενικά κριτήρια και δεδομένα. Σίγουρα, δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση και ενδέχεται να υπάρξει έντονος προβληματισμός, ωστόσο η λογική σκέψη με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων θα πρέπει να επικρατεί σε ότι κάνετε, χωρίς εξαιρέσεις.

astroguide.gr