28 Μαρτίου, 2024

ΖΩΔΙΑ 11/04 ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνία, στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 29 Απριλίου, θα μας βοηθήσει να κάνουμε σκέψεις και αντιληφθούμε τα μηνύματα που έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα. Οι ρεαλιστικές προσδοκίες και η πρακτικότητα είναι οι κύριες ιδιότητες του Ερμή στο συγκεκριμένο ζώδιο, βοηθώντας μας να μην αναλωθούμε σε καταστάσεις οι οποίες δεν μπορούν να αναπτυχθούν κυρίως λόγω έλλειψης σταθερότητας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε σε θέματα που σχετίζονται με την υλική και συναισθηματική ασφάλεια, την οποία θέλετε να νιώθετε στο σήμερα της ζωής σας. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν θα έχουν κέντρο αλλά και κίνητρο την ασφάλεια και μέχρι τέλος Απριλίου θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε περισσότερο σταθερές βάσεις σε κάτι που σας ενδιαφέρει.

Για τους Ταύρους, ιδανική περίοδος για εσάς μέχρι τέλος Απριλίου με τον Ερμή στο ζώδιο σας, η οποία ενέργεια θα λειτουργήσει βοηθητικά σε πολλούς τομείς, αλλά κυρίως σε ότι αφορά την προβολή και την εικόνα σας προς τα έξω. Είναι σημαντικό να εστιάσετε σε ότι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς και επιτεύξιμο σε αυτή την συγκεκριμένη περίοδο.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής σας βάζει σε σκέψεις μέχρι τέλος Απριλίου, βοηθώντας σας να εστιάσετε καλύτερα σε τομείς που μπορείτε να οικοδομήσετε περισσότερο σταθερές βάσεις για το μέλλον σας. Μία χρονική στιγμή να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας βάσει τις πραγματικές επιθυμίες αλλά και ανάγκες σας.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στον Ταύρο μέχρι τέλος Απριλίου σας βοηθά μέσω της διαίσθησής σας να έρθετε σε καλύτερη επαφή με την υλική υπόσταση των πραγμάτων γύρω σας. Αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε να προσθέσετε την αντικειμενική ματιά και προοπτική, ώστε να είστε περισσότερο αποτελεσματική/ός και γειωμένη/ος.

Για τους Λέοντες, η περίοδος μέχρι τέλος Απριλίου που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δεν θα είναι εύκολος ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την καριέρα σας ωστόσο αυτή η δυναμική θα είναι κατευθυνόμενη προς έναν στόχο καθοριστικά επιτεύξιμο. Αυτό συνεπάγεται πως όσα εμπόδια και αν συναντήσετε είναι σίγουρο πως θα πάρετε ικανοποίηση και προσωπική χαρά.

Για τους Παρθένους,
ευνοϊκή η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας μία περίοδο εποικοδομητική και δομημένη, μέχρι τέλος Απριλίου. Η δημιουργία και ανάπτυξη μίας ασφαλέστερης κατάστασης θα είναι ευκολότερη και η ενέργεια του συγκεκριμένου πλανήτη θα διευκολύνει οποιαδήποτε διαδικασία χρειαστεί να κάνετε προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Ζυγούς,
ο στόχος με τον Ερμή στον Ζυγό μέχρι τέλος Απριλίου είναι να κάνετε τα πράγματα με απλότητα και με ηρεμία όποιο και να είναι το κόστος. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε ακόμη πιο αντικειμενικά τα γεγονότα και δεδομένα και να λειτουργήσετε ρεαλιστικά όπου η ανάπτυξη και η επέκταση μπορεί να λάβει χώρα.

Για τους Σκορπιούς, κάποιες έννοιες θα γίνουν πιο κατανοητές με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τέλος Απριλίου δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες να λειτουργήσετε πιο ήσυχα και περισσότερο υπομονετικά. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο μιας και η ενέργειά του θα δώσει την δυναμική του απέναντι από το ζώδιό σας, πάντα ως στόχος την συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια και σιγουριά.

Για τους Τοξότες, νέες ιδέες και σκέψεις μπαίνουν σε δράση με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τέλος Απριλίου κυρίως σε καταστάσεις που αφορούν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Η ευκαιρίες να γειώσετε και να οργανωθείτε κατάλληλα βάσει των περιστάσεων δεν θα λείψουν χωρίς να μειωθεί στο ελάχιστο η αποτελεσματικότητά σας.

Για τους Αιγόκερους, ευκαιρίες έρχονται με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι τέλος Απριλίου για να εμπλουτίσετε με μεγαλύτερη θέληση, δύναμη και κίνητρο τα εγχειρήματα και δημιουργήματά σας. Μία περίοδος κατά την οποία θα μπορέσετε να νιώσετε χαρά ακόμη και μέσα από απλά πράγματα, ακόμη και μέσα από μικρές αλλά πολύ σημαντικές στιγμές.

Για τους Υδροχόους, με τον Ερμή στον Ταύρο θα αναζητήσετε να βρείτε μεγαλύτερη ησυχία στην ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια κάνοντας πράγματα τα οποία θα διευκολύνουν αυτή την διαδικασία. Μέχρι τέλος Απριλίου η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής αλλά και ήσυχη/ος θα είναι έντονη και θα οδηγεί τα βήματά σας.

Για τους Ιχθύες, πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσει ο Ερμής στον Ταύρο να δώσετε σε ζητήματα που είναι ανοιχτά και θέλετε να τακτοποιήσετε άμεσα. Μέχρι τέλος Απριλίου θα δοθεί η ευκαιρία να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες, να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και να αισθανθείτε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά από τα βήματα που κάνετε.

Astroguide.gr