29 Μαρτίου, 2024

Ζώδια 02/05 Προσοχή σε λάθη και παρεξηγήσεις – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας χώρο κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και ζητήματα που είναι ανοιχτά. Ο Ερμής ανάδρομος είναι ενεργός γιαυτό προσέξτε τυχόν λάθη ή παρεξηγήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη απέναντι σας συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας ζητούν να βγείτε προς τα έξω και να μεταφέρετε τα μηνύματά σας και τις ιδέες σας. Ακόμη καλύτερο θα ήταν να δείξετε μέσα από τις δράσεις και τα έργα σας τις ικανότητές σας στο κόσμο γύρω σας.

Για τους Ταύρους, δημιουργική ημέρα για δράσεις που αφορούν καταστάσεις στη καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Προσπαθήστε να μείνετε σε ένα πλαίσιο το οποίο έχει δομή και οργάνωση ώστε να μην είναι εύκολο να υπάρξουν αποσπάσεις από εξωτερικούς παράγοντες λόγω κυρίως του Ερμή ανάδρομου.

Για τους Διδύμους, η ενέργειά σας είναι καλή και μπορείτε να «καλουπώσετε» τη δυναμική σας και να δημιουργήσετε ένα παραγωγικό κανάλι. Δώστε σημασία σε ότι μπορεί να γίνει άμεσα και έχει αντικειμενικές βάσεις αλλά πάντα κάνοντας δεύτερες σκέψεις και δομημένα βήματα, λόγω του Ερμή ανάδρομου.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή. Αν θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτούς τους τομείς καλό θα είναι να είστε σίγουρη/ος για τις κινήσεις και τις δράσεις σας με υπομονή και ηρεμία λόγω του Ερμή ανάδρομου.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σήμερα μιας και υπάρχει η τάση να έρθουν στην επιφάνεια σημαντικά και ενδιαφέροντα πράγματα από συζητήσεις και επαφές. Αποφύγετε τα πολλά λόγια και εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς λόγω του Ερμή ανάδρομου.

Για τους Παρθένους, σήμερα υπάρχει η ώθηση να προχωρήσετε στο δρόμο της επιλογής σας αρκεί να σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο έρχονται στην επιφάνεια προς συζήτηση ή/και διεκπεραίωση.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να προχωρήσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας αυτή τη περίοδο. Σταθείτε στη μεγάλη εικόνα και δώστε χώρο στις εμπνεύσεις που έρχονται υποστηρικτικά αλλά με φειδώ και πολύ καλή οργάνωση, λόγω του Ερμή ανάδρομου.

Για τους Σκορπιούς, κοινωνικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και να ψάχνετε τρόπους και νέες ιδέες ώστε να προσεγγίσετε κάτι που θέλετε αυτό το διάστημα. Είναι καλή ημέρα για αυτή τη διαδικασία αρκεί να προσέξετε να μην χαθείτε στις πολλές σκέψεις την ώρα που θα προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες κυρίως λόγω του Ερμή ανάδρομου.

Για τους Τοξότες, είναι ευνοϊκή η σημερινή ημέρα γιαυτό φροντίστε να δώσετε τη δυναμική σας σε ένα εγχείρημα το οποίο όχι μόνο μπορεί να αναπτυχθεί αλλά και να σας δώσει χαρά. Είναι σημαντικό για εσάς να δείτε κόσμο αυτή τη στιγμή και να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες προς ανάπτυξη. Ο Ερμής ανάδρομος δεν φέρνει μόνο εμπόδια αλλά την δυνατότητα να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να εστιάσετε σε κάτι το οποίο είναι επιτεύξιμο και να σταθείτε στις λεπτομέρειες και τις έννοιες πίσω από το κείμενο. Είναι σημαντικό να δείτε τα πράγματα σφαιρικά αλλά και πιο ειδικά όπου χρειάζεται πιο επιμελημένη δουλειά κυρίως λόγω του Ερμή ανάδρομου.

Για τους Υδροχόους, ευνοϊκή ημέρα για οτιδήποτε κάνετε σήμερα αρκεί να το πιστεύετε και να εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις που έρχονται σχετικά με αυτό. Αφεθείτε λίγο περισσότερο στη ροή. Είναι σίγουρο πως θα βγείτε κερδισμένη/ος και μην φοβηθείτε πως θα χαθείτε στη όποια διαδικασία χρειαστεί να μπείτε.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορεί αντικειμενικά να κουραστείτε λίγο περισσότερο είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο γιαυτό φροντίστε τουλάχιστον το αποτέλεσμα να σας ανταμείψει. Μην αφήσετε άλλους ανθρώπους να ρουφήξουν την ενέργειά σας.

astroguide.gr