20 Απριλίου, 2024

Yπόθεση 12χρονης: Απολογούνται σήμερα ο 35χρονος εισοδηματίας και ο 39χρονος υπάλληλος ασφαλείας

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου, απολογούνται για εμπλοκή στην υπόθεση ένας 35χρονος εισοδηματίας και ένας 39χρονος σεκιούριτι που είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα. Οι δύο κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη έναντι αμοιβής.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο πρώτος από τους δύο – 35χρονος – τη βίασε τρεις φορές, αφού έκλεισε ραντεβού με τον διαχειριστή του προφίλ της ανήλικης.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε ο δέκατος συλληφθείς για την υπόθεση, ένας 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων. Αποδέχεται ότι της έδωσε χρήματα, καθώς τη λυπήθηκε, αλλά αρνήθηκε ότι ήρθε σε επαφή μαζί της, παρά το γεγονός ότι συναντήθηκε μαζί της τρεις φορές.

Την ίδια ώρα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη τουλάχιστον δύο ακόμη ατόμων που φαίνεται να έχουν ασελγήσει στη 12χρονη στην περιοχή των Σεπολίων-Κολωνού

Επιπλέον, χτες κρίθηκε προφυλακιστέος ο 55χρονος, ο οποίος κατά την ανάκριση αρνήθηκε ότι συνευρέθηκε σεξουαλικα με τη 12χρονη. Πρόκειται για την έβδομη κατά σειρά προφυλάκιση για την υπόθεση.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ