26 Απριλίου, 2024

Βιασμός 24χρονης: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για πολυδαίδαλο κύκλωμα με βαριά ονόματα σε Μύκονο και το Ντουμπάι

Έρευνα της ΕΛΑΣ για πολυδαίδαλο κύκλωμα με δράση μέχρι τη Μύκονο και το Ντουμπάι με αφορμή τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη

Μπροστά στο ενδεχόμενο ενός βαθιά ριζωμένου κυκλώματος με βαριά ονόματα στο πελατολόγιο του, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ έπειτα από τις αποκαλύψεις της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία βιάστηκε ενώ ήταν προσκεκλημένη σε Πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερευνητές τις ΕΛ.ΑΣ που έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες και βέβαια τις εντείνουν έπειτα από την Εισαγγελική παραγγελία για προκαταρκτική έρευνα, εκτιμούν από τις μέχρι τώρα ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους, πως βρίσκονται μπροστά σ’ ένα κύκλωμα που έχει απλώσει τα πλοκάμια του, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο και Ντουμπάι.
 
Μάλιστα το «στρατηγείο» της ομάδας των εν δυνάμει μαστροπών της καλής κοινωνίας, φέρεται να βρίσκεται σε γραφείο στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σε μια από τις καλές συνοικίες της πρωτεύουσας, και από εκεί στέλνει κοπέλες σε σουίτες ξενοδοχείων για πάρτι οργίων, ακόμα και σε πολυτελή ξενοδοχεία στο Ντουμπάι, όπου φέρονται οι εμπλεκόμενοι να έχουν μισθώσει με μακροχρόνια μίσθωση σουίτες, ώστε τα «βαριά» ονόματα των πελατών τους να απολαμβάνουν καυτές νύχτες με τα καλλίγραμμα κορίτσια που έχει στη διάθεση του το κύκλωμα, πάντα βέβαια με το αζημίωτο. 

 Οι πληροφορίες θέλουν τις κοπέλες που έχουν πέσει θύματα του κυκλώματος να ταξιδεύουν συχνά σε Ντουμπάι, Μύκονο και Αθήνα, ενώ παίρνουν μέρος και σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Η 24χρονη κοπέλα από την Θεσσαλονίκη προφανώς και δεν γνώριζε το τι θα της συνέβαινε στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, κάτι που μάλλον γνώριζαν οι υπόλοιπες κοπέλες που είχαν καλέσει οι άνθρωποι που διοργάνωσαν το πάρτι για τους Αθηναίους επιχειρηματίες και όχι μόνο…  

Μάλιστα μια από τις κοπέλες που βρέθηκε στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς, όπου βιάστηκε η 24χρονη, επιβεβαίωσε σε κατάθεσή της πως οι περισσότερες από τις κοπέλες που πήραν μέρος στο πάρτι, συμπεριφέρονταν σαν επαγγελματίες και φαίνεται πως είχαν πάρει χρήματα για να βρεθούν στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Το πλέον πιθανό είναι πως η 24χρονη, εν αγνοία της θα έπαιρνε μέρος μάλλον στη μύησή της στο συγκεκριμένο κύκλωμα ώστε να διαπιστωθεί εάν κάνει: «…για αυτή την δουλειά».

Ωστόσο το νεαρό κορίτσι, όπως όλα δείχνουν, χάλασε τα σχέδια των διοργανωτών καθώς κατήγγειλε τον βιασμό της όπου μάλλον την νάρκωσαν και στην συνέχεια έβγαλαν τα αρρωστημένα σεξουαλικά τους ένστικτα.

Πλέον και όπως διαβεβαίωσε από χθες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, το «μαχαίρι» των ερευνών θα φτάσει μέχρι το κόκαλο και το κύκλωμα και όσοι βρίσκονται πίσω από αυτό, θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

 

madata.gr