28 Μαρτίου, 2024

Βαγγέλης Μαρινάκης: Στημένος διαιτητής, στημένη ομοσπονδία, παρακράτος, οργανωμένο έγκλημα

Τις σκέψεις αλλά και τις επόμενες κινήσεις του αποκάλυψε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το χθεσινό ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο.

Για «σφαγή» και «οργανωμένο έγκλημα» έκανε λόγο μεταξύ άλλων ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, στη Λεωφόρο, το οποίο έληξε με 1-1.

«Με τέτοιες αποδόσεις ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να πάρει το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα το τι έχει συμβεί από το πρώτο λεπτό στο σημερινό ματς είναι μια “σφαγή” που δεν έχει προηγούμενο. Είναι από τις μεγαλύτερες “σφαγές” στην ιστορία. Κι από το πρώτο λεπτό. Με έναν στημένο διαιτητή, από μια στημένη ομοσπονδία, στην οποία λειτουργεί το παρακράτος, το οργανωμένο “έγκλημα”», τόνισε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Και συνέχισε: «Από την ώρα που έληξε το ματς έχουμε λάβει χιλιάδες μηνύματα αγανάκτησης από τους οπαδούς μας που ζητούν να σταματήσει αυτό το “τσίρκο”, αυτό που γίνεται. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Στο να μην συμμετέχει ο Ολυμπιακός σε αυτή την παρωδία».

«Έχω μάθει να μάχομαι, έχω μάθει στα δύσκολα από μικρός, έχω μάθει να αλλάζω τις καταστάσεις όταν πρέπει και χρειάζεται να αλλάξουν και μέχρι σήμερα τις περισσότερες φορές είμαστε νικητές» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στη συνέχεια προανήγγειλε την πραγματοποίηση ενός Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να ακουστούν οι απόψεις των μελών και του κόσμου.

«Σας λέω και πάλι όμως και αγανακτισμένος είμαι και στεναχωρημένος είμαι για όλα αυτά που είδαμε σήμερα» κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

madata.gr