25 Σεπτεμβρίου, 2023

Τρεις εξαιρετικές υποψηφιότητες «Τολμάνε Μαζί» για τον Δήμο Φαιστού

Τρεις νέοι άνθρωποι που νοιάζονται για την περιοχή τους και θέλουν να συμβάλουν στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη της κοινότητάς τους, από την προώθηση της τοπικής οικονομίας μέχρι την υποστήριξη της εκπαίδευσης και των πολιτιστικών δραστηριοτήτων «Τολμάνε Μαζί» με τον Γρηγόρη Νικολιδάκη για έναν καλύτερο δήμο Φαιστού.

Πρόκειται για ανθρώπους με οικογένεια, εργατικούς και με όρεξη για δουλειά και διάθεση προσωπικής προσφοράς. Επιδιώκουν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του τόπο, προσφέροντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης "Τολμάμε Μαζί" γιατί οι άνθρωποι που έχουν σχέδια και όραμα πρέπει να τολμήσουν και να το διεκδικήσουν.

Ο κ. Αλεξάκης Γιώργος από τον Ζαρό είναι παντρεμένος με την κ. Καργάκη Αφροδίτη του Νικολάου και έχουν μαζί επτά παιδιά. Ο κ. Αλεξάκης είναι Οικοδόμος και η γυναίκα του απασχολείται με την ανατροφή των παιδιών τους. Είναι ένας άνθρωπος ενεργός και δραστήριος πολίτης, βιοπαλαιστής, αρωγός σε όλα και βοηθάει όπου υπάρχει ανάγκη.
"Είναι η πρώτη φορά που δηλώνω υποψηφιότητα στις εκλογές και αποφάσισα να είμαι ένας εκ των υποψηφίων γιατί με έχει κερδίσει πάρα πολύ η προσωπικότητά του κ. Νικολιδάκη. Εμπιστεύομαι το Δήμαρχο μας και εκ νέου υποψήφιο κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη. Γνωρίζω το σκληρό αγώνα που έχει δώσει 4 χρόνια τώρα. Έχει προωθήσει τη χρηματοδότηση πολλών έργων της περιοχής και αυτό μας ενθαρρύνει όλους να δράσουμε για το κοινό καλό. Θα ήθελα να με στηρίξετε για να τον βοηθήσω και να κάνουμε τη διαφορά που επιδιώκουμε".

Ο κ. Μανώλης (Γεωργίου) Τσικριτσάκης είναι γέννημα-θρέμμα Ζαριανός, παντρεμένος με την κ. Μαρία Τιτομιχελάκη από την Αγία Βαρβάρα, Κοινωνική Λειτουργό στο επάγγελμα και έχουν μαζί δύο παιδιά. Ο κ. Μανώλης Τσικριτσάκης είναι Ελαιουργός, διατηρεί με την οικογένεια του εργοστάσιο στον Ζαρό και ασχολείται επίσης και με την μελισσοκομία.
Είναι νέος άνθρωπος, πολύ εργατικός, δραστήριος, αφοσιωμένος οικογενειάρχης, ο οποίος βοηθάει τον τόπο του όπως μπορεί. Έχει επιλέξει να μεγαλώσει την οικογένειά του στο Ζαρό, το χωριό που ανέθρεψε και εκείνον. "Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να αναβαθμιστεί η κοινότητά μας και να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας. Να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον γεμάτο ευκαιρίες και προοπτικές και για εμάς αλλά και για τις νέες γενιές. Εκφράζω τη στήριξή μου στον επικεφαλής της παράταξης «Τολμάμε Μαζί», κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη γιατί είναι άνθρωπος καταρχάς συνεργάσιμος, δημιουργικός, δίκαιος, έχει προοδευτικό μυαλό και δουλεύει με αφοσίωση. Έχει δρομολογήσει πολλά έργα, τα οποία ήδη έχουν ξεκινήσει να υλοποιούνται. Ζητώ τη στήριξή σας για να μπορέσουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να στηρίξουμε το όραμα του δημάρχου και να τον βοηθήσουμε στη διεκδίκηση ενός καλύτερου Δήμου.

Ο κ. Ματθαίος Πετράκης (Γκούγκος)του Δημητρίου, είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας από το Μορόνι, ο οποίος δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Ζαρού. Έχει διατελέσει πρόεδρος πολιτιστικών συλλόγων και έχει πλούσια εθελοντική και πολιτιστική δράση. Νοιάζεται για την κοινωνία, τους συγχωριανούς του και προσφέρει τη βοήθειά του για να εξυπηρετήσει όσες περισσότερες ανάγκες μπορεί. "Συμπορεύομαι με το Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη γιατί δικαίως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Όποτε και αν χρειάστηκα εγώ ο ίδιος ή η περιοχή μου βοήθεια, την προσέφερε απλόχερα. Έτσι και εγώ με τη σειρά μου, θέλω να τον στηρίξω να εκλεγεί εκ νέου και να προσπαθήσω μαζί του για να προσφέρουμε το καλύτερο για την ευημερία του τόπου’’.